Sadıkoğlu Yeniden Güven Tazeledi

Başkan Sadıkoğlu net konuştu... Bugün gerçekten özellikle köşe başını tutan birilerinin güdümüyle, yâda bu anlamda programlamayla bir şey olmayacağını birileri anlamıştır.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Sadıkoğlu net konuştu... Bugün gerçekten özellikle köşe başını tutan birilerinin güdümüyle, yâda bu anlamda programlamayla bir şey olmayacağını birileri anlamıştır. Ben bunu açık ve net söylüyorum bugün Malatya kazandı Selahattin Gürkan ile Bülent Tüfenkci kaybetmiştir.”

Başkan Sadıkoğlu net konuştu...

Bugün gerçekten özellikle köşe başını tutan birilerinin güdümüyle, yada bu anlamda programlamayla bir şey olmayacağını birileri anlamıştır. Ben bunu açık ve net söylüyorum bugün Malatya kazandı Selahattin Gürkan ile Bülent Tüfenkci kaybetmiştir.”

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’da (MTSO) seçim sona erdi. Sadıkoğlu 23’e 7 komite alarak  seçimi açık ara farkla kazandı.  Seçim sonrası bir değerlendirme yapan Sadıkoğlu; “Bugün Malatya kazandı. Selahattin Gürkan ile Bülent Tüfenkci kaybetti” dedi.

Yasal olarak 4 yılda bir gerçekleştirilen oda seçimleri kapsamında Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın tamamlandı. Tamamlanan seçimi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu aldı. Oda binasında yapılan seçimde 30 gurubun 23’ünü alan Sadıkoğlu, oda binası önünde coşku ile karşılandı.

MTSO binasında gerçekleştirilen seçimde, 5 bin 892 üyenin oy kullandı.30 meslek grubunda 81 Meclis üyesi seçildi. Seçimde, TSO Meclisi’nde temsil edilen 30 meslek komitesine toplam 81 Meclis Üyesi seçildi. Adaylar Oğuzhan Ata Sadıkoğlu beyaz, Akif Baştürk ise mavi listeyle seçime katıldı. 30 meslek grubunun 23’ünü Oğuzhan Sadıkoğlu, 7’sını Akif Baştürk aldı. Seçim sırasında Malatya emniyet müdürlüğü yoğun güvenlik önlemi aldı.

 Seçim sonrasında bir değerlendirme yapan Sadıkoğlu, seçimi Malatya’nın kazandığını, Bülent Tüfenkci ile Selahattin Gürkan’ın kaybettiğini söyleyerek; “Yapmış olduğumuz seçimin sonuna geldik. Toplanda 23 gurubu Oğuzhan Ata Sadıkoğlu temsil ettiği, yönetimini birlikte oluşturduğu arkadaşlarımızla beraber beyaz komite kazandı. Diğer 7 komiteyi de Akif Baştürk arkadaşımızın Mavi Gurubu kazandı. Malatya’mıza hayırlı uğurlu olsun. Biz geldiğimiz günden beri  ciddi projeler ve ciddi katma değerlerle çaba gösterdik. Malatya’ya ya sadakatli bir şekilde hizmet etmeye çalıştık. Bence bugün sadakat, samimiyet kazanmıştır.

Bugün gerçekten özellikle köşe başını tutan birilerinin güdümüyle, yada bu anlamda programlamayla bir şey olmayacağını birileri anlamıştır.

Ben bunu açık ve net söylüyorum bugün Malatya kazandı Selahattin Gürkan ile Bülent Tüfenkci kaybetmiştir.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN