Özcan, Türkiye Yeni Yüzyılda Doğru Adamla Yoluna Devam Edecek

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, “Türkiye savunma sanayisinde, teknolojide, ulaşımda, sağlıkta ve her alanda 21 yılda büyük kazanımlar elde etti. Milletimizin desteğiyle bu kazanımların üzerine yenilerini ekleyeceğiz” dedi.

 
Özcan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürdü. Rönesans Konteyner kentteki vatandaşları ziyaret eden Özcan, istek ve talepleri dinledi.

 

Özcan, 14 Mayıs’ta Türkiye’nin geleceğinin ve yeni yüzyılının oylanacağını kaydederek, milletin önemli bir seçim yapacağını söyledi.

 

“Türkiye ikinci yüzyılına giriyor” diyen Özcan, “Bu ikinci yüzyılda doğru adam, doğru zaman ve doğru yola devam konusunda; bu coğrafya ve topraklarda vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü en önemli kriter olarak önümüze koyacağız. Bu topraklarda ve coğrafyada milletimiz huzurla, sağlıkla yoluna devam edecektir.  Türkiye savunma sanayisinde, teknolojide, ulaşımda, sağlıkta 21 yılda büyük kazanımlar elde etti. Milletimizin desteğiyle bu kazanımların üzerine yenilerini ekleyeceğiz. Bu kapsamda Türkiye 14 Mayıs’ta önemli bir seçim yapacak. Milletimiz bu seçimin diğer seçimlerden çok daha önemli olduğunun farkında. Türkiye’nin geleceğe cumhurbaşkanımızın liderliğinde emin adımlarla götürmesi açısından bu seçim büyük önem taşıyor. Türkiye yeni yüzyılda doğru adamla yoluna devam edecek. Türkiye savunma sanayisinde, teknolojide, ulaşımda, sağlıkta 21 yılda büyük kazanımlar elde etti. Bu kazanımların üzerine yenilerini ekleyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN