Nevruz Bayramı Gece Oryantiring Yarışması Sona Erdi

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Faaliyet Takvimi’nde yer alan Türk’ün Nevruz Bayramı Bayram Şenlikleri Gece Oryantiring Yarışması İlimizde 29 Mart tarihinde Sümer Parkı’nda iftardan sonra büyük bir katılımla yapıldı. Oryantiring Sporcuları Bahar Şenlikleri kapsamında Gece Oryantiring Yarışması’nda bir araya gelerek, İlimiz Sümer Park Alanı’nda kıyasıya yarıştırlar. Yarışma programına İş adamı Sedat Alataş, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz, Çok sayıda vatandaşlar katıldılar.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Faaliyet Takvimi ‘nde yer alan Türk’ün Nevruz Bayramı Bayram Şenlikleri Gece Oryantiring Yarışması İlimizde gece geç saatlere kadar devam etti.  Yarışma alanına katılım sağlayan İş adamı Sedat Alataş, Söz alarak: ’İlimizde sporu yakından takip ediyoruz. Bugün burada genç sporcularımıza yapmış olduğunuz Oryantiring Yarışması’na şahit olduk. İlimiz için yapılan tüm hizmet bizim yarınlarımızın umudu olacaktır.

Alataş, Bizlerde nasip kısmet olursa seçimden sonra İlimizdeki Amatör Sporlara belli bir bütçe aktarıp sporumuzun daha çok gelişimine katkı sunmak için destek olacağız. Sporla ilgili sürpriz projelerimizden birisinde ilk kez burada açıklayacağım, İlimizde başarı sağlayıp derece yapan tüm sporcularımıza ulaşımda ücretsiz pasolarını bizler başlatacağız. Oryantiring Branşında bugün haritaları gördüm inceledim. İlimizin en güzel yerlerinde yarışma yapılması için sosyal alanların bir an önce hayata geçirip, Türkiye ve Uluslararası Arası Balkan Şampiyonaları’nı İlimizde organize etmek için Branş İl Temsilcileri ile bir araya gelip, Sporda İlimizin adını altın harflerle Allah’ın izni ile yazdıracağız. Bu vesile ile de İlimizin esnafına ve tüm halka ekonomik yönden katkısı olduğu gibi Ulusal Bası’nda da kayısımızı bir daha sergilemiş olacağız.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal Gülşen, İş Adamı Sedat Alataş, Sözlerimizi fazla uzatmadan, bugün burada dereceye giren sporculara destek olmak için ilk 3’e giren sporcularımıza ödül olarak müsaadenizle hediye çeklerini takdim etmek istiyorum. Tüm Antrenör ve hakem hocalarımıza emek ve hizmetlerinden ötürü çok teşekkür ederiz.’’Dedi.

 

Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal Gülşen ise konuşmasında’’ İş Adamı Sedat Alataş, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ, Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz ve tüm misafirlerimiz ve Hocalarımıza teşekkür ediyorum, Allah birliğimizi bozmasın İnşallah. Bu anlamlı Ziyaretlerinden ötürü tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.  Spora destek olan, İlimizde Amatör Sporların gelişmesinde ve ilerlemesinde emekleri olan tüm destekçilerimize sonsuz şükranlarımız sunuyorum.

Türkiye Oryantiring Federasyonu’nun geniş kapsamlı Türkiye ve Uluslararası yarışmalara misafirlik yapması için İlimizde geniş alanlara ve yarışma alanlarına çok ciddi anlamada ihtiyaç vardır. Daha önce birkaç kez Yeşilyurt’a büyük müsabaka aldıralım diye kollarımızı sıvadık ama pandemi ve deprem araya girince projelerimiz askıda kaldı. İnşallah Bundan Sonra bu projelerimizi başkanlarımızın sayesinde hayata geçiririz. Sporcularımıza sunulacak olan otobüs pasoları ve sponsorlukların İlimizin Amatör Sporları’na büyük katkı sunacağını ve ilerlemesine vesilece olacağını düşünüyorum. Sporcularımıza hediye çekinden ötürü Sayın Sedat Alataş Başkanımıza Çok teşekkür ediyoruz. Bugün buradaki sporcularımızın çoğunluğu depremzede ve Konteynır Kent’te yaşıyorlar, bayram öncesi hediye çeklerinin onların önemli ihtiyaçlarını büyük ölçüde karşılayacağına inanıyorum. Sporcularımız adına desteklerinizden ötürü İş Adamı Sayın Sedat Alataş’a çok teşekkür ediyorum.

Türk’ün Nevruz Bayramı Bayram Şenlikleri Gece Oryantiring Yarışmamıza vesile olan başarılarımıza başarı katmamıza vesile olan, Malatya Gençlik Spor İl Müdürü Murat İrteni ve Gençlik Merkezi Müdürü Emrullah Okutan’a çok teşekkür ederiz. Her şey güzelim İlimiz için. ’Dedi. Program sonunda dereceye giren sporculara Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü Polis Memurları tarafından madalya ve hediye çekleri sporculara takdim edilerek hatıra fotoğraflar ile program sonlandı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN