Milletvekili Bülent Tüfenkci, Vatanseverler Derneğini Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğini Ziyaret Etti. Milletvekili Bülent Tüfenkci, STK'larımıza Önem Veriyoruz Ve Bizim İçin Çok Değerlidir.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

AK Parti MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğini Ziyaret Ederek dernek çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Milletvekili Bülent Tüfenkçi, Bizler her zaman STK’larımızın yanında olduk ve bundan sonrada yanlarındayız. Yeter ki STK’larımız güzel hizmetler ve projeler yapsınlar ki bizlerde siyasiler olarak her zaman yanlarında olalım.

Milletvekili Bülent Tüfenkci, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Dernek ziyaretinde, Dernek Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşlarına dernek çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Milletvekili Tüfenkci, Eğer bir yerde birlik varsa orada birlik ve beraberlik ve yine başarı vardır.  Tüfenkci, Dernek ziyaretinde birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Genel Merkezimizi ziyaret eden AK Parti MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili Sayın Bülent Tüfenkci Bakanımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum.  Başkan Ayşe Alpaslan, Sayın Bakanımız her zaman STK’ların yanında olmuştur ve Malatya’mıza yaptıkları hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Alpaslan, Dernek çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Başkan Ayşe Alpaslan, AK Parti MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili Sayın Bülent Tüfenkci Bakanımız Genel merkezimize yaptıkları bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımız Bülent Tüfenkci Bakanımız Bakanlık dönemlerinde Malatya’mıza ve yine Ülkemize önemli hizmetler yapmıştır. Başkan Alpaslan, Sayın Bakanımız bu hizmetlerini devam ederken Malatyalı hemşerilerimizin takdirini kazanmaya devam ediyor dedi.

Konuşmaların Ardından Sonra, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Ak Parti MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’ye Dini Tablo Hediye Etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN