Milletvekili Adayı Çinkilic, Birlik ve Beraberlik Mesajlarını Verdi

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Melmeket Partisi Malatya Milletvekili Adayı Benay Turfanda Çinkilic, Esnaf gezilerine devam ediyor. Milletvekili Adayı Çinkilic, Ülkemizin birliği için birlik içinde olmalıyız. Bizler Ülkemizin geleceği için ve Malatya'mızın yeniden inşa etmek için birlik içinde olmalıyız dedi.

Ülkemizin on bir ilinde yaşanan 'Asrın felaketi'depremden dolayı Malatyamız ağır hasar görmüştür. Depremde neredeyse yerle bir olmuş ve yüzde doksan binalar yıkılmış, ağır hasar görmüş tüm, Malatya'lı Hemşerilerimiz derinden üzmüştür.

Malatya'mızın yeniden inşa etmek için birlik içinde olmalıyız ve hep birlikte Malatya'miza sahip çıkmalıyız ve Malatyamızı asla terk etmeyeceğiz.

Milletvekili Adayı Çinkilic, Bizler Melmeket Partisi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk ve bundan sonrada yanlarında olmaya devam edeceğiz. Deprem nedeniyle esnafımız zor durumda olduklarını görmekteyiz. İnşallah en kısa bir zaman içinde eski haline döneceklerine inanıyorum, yeterki birlik içinde olalım.

Melmeket Partisi Malatya Milletvekili Adayı Benay Turfanda Çinkilnc, Bizler Melmeket Partisi olarak esnafımızı ve yine çadır kentleri, Konteynır kentlerimizi ziyaret ederek deprem zedelerin sorunlarını ve sıkıntılarını dinliyoruz, gerekli mercilerimize ileterek çözüm saplıyoruz. Allah bir daha böyle depremler ve afetler vermesin inşallah diyen.

 Melmeket Partisi Malatya Milletvekili Adayı Çinkilnc, Biz Melmeket Partisi olarak her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın yanındayız, hep birlik içinde olacağız dedi.


Melmeket Partisi Malatya Milletvekili Adayı Benay Turfanda Çinkilnc,deprem şehitlerimize Allahtan rahmet yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dilerim ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN