Milletvekili Aday Adayı Gökhan Şahin Ziyaretlerine Start Verdi

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

“2023 yılında İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener'i Başbakanlık yolunda taçlandıracaklarını ifade eden. İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Gökhan Şahin “2023yılında yapılan olan Genel Seçimler’ de İyi Parti Malatya Milletvekili Aday Adaylığımız açıkladık. Ziyaret kapsamında kıymetli dostum,  İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanımız Serdar Yıldız ve yönetim kurulunu ziyaret ettik.

İstişarelerde bulunduklarını belirten İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Gökhan Şahin ‘ 2023 yılında yapılan olacak Genel seçimlerde İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener'i Başbakanlığa taşıyacağımız kadroların mevcut olduğu İYİ Parti Malatya İl teşkilatı kadrosu olarak uyum içerisinde çalışmaya başladık. İli ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener'i Başbakanlık yolun’ da taçlandırıp güçlendireceğiz” dedi.  

Yıldız, “İyi Parti olarak 2023 seçimlerinde Gökhan Şahin gibi değerli yol arkadaşlarımızla başarıya ulaşacağız” 2023 seçimlerinde İyi Parti iddialı olduğunu belirten İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, “İyi Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Gökhan Şahin ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Gökhan Şahin’i çıkmış olduğu bu yolda başarılarının devamını diliyoruz. İyi Parti olarak 2023 seçimlerinde iddialıyız ve koltuğa talibiz. Bu yolda Gökhan Şahin gibi İyi Parti kadrolarındaki değerli yol arkadaşlarımızla başarıya ulaşacağız” ifadelerini kullandı. Toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN