Mehmet Çolak, Aday Adaylığını Açıkladı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya ın sevilen Abisi ve uzun yıllar köy hizmetleri de üst düzeyinde görev yapan ve yine uzun Yıllar Malatya’da meclis üyeliği, meclis başkanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği yapan Mehmet Çolak, yoğun bir katılımla Battalgazi Belediyesi için aday adaylık başvurusu yaptı.


 AK Parti Battalgazi Belediye Başkanlığı için Aday adayı olan Mehmet Çolak, Malatya  kamuoyunun şahsıma  gösterdiği ilgi alakadan dolayı  bu yola çıktım. Mehmet Çolak’ı sevenleri ve yakınları yalnız bırakmadı. Yoğun bir katılımla başvuruda bulunan Çolak, Malatyamız hep birlikte inşah edeceğiz dedi.

 

Çolak, Yüzyılın felaketi” olarak nitelendirilen bu depremlerden sonra başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan olmak üzere, Bakanlarımız ve Bürokratlarımız tüm şehirlerin yeniden imar ve inşası için göstermiş oldukları gayret ve çaba için bir kez daha huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.
Malatya Kamuoyunun şahsıma gösterdiği teveccühün bir ahde vefası olarak bu yola çıktım. 45 yıllık bürokrasi ve yerel yönetimdeki yöneticilik hayatımda elde etmiş olduğum bilgi birikim ve tecrübemi Battalgazi ilçemizin yeniden imar ve inşasında kullanmak için bu kutlu ve yüce göreve talip oldum dedi.

Battalgazi ilçesine birçok alanda yeni yüzyılın çehresine kavuşturacaklarını belirten Çolak, konuşmasına şöyle devam etti:

 Battalgazi ilçemizin “sosyal entegrasyonunu da “sağlıklı ve nitelikli bir şekilde gerçekleştirmek için durmadan çalışacağımı ve özellikle belirtmek istiyorum. Yöneticilik bir ekip işi, oluşturacağım alanında uzman ekiplerle ilçemizi Yarınlara daha emin adımlarla taşıyacağımıza İnancınız tamdır .

 Malatyalı ve Battalgazi'li hemşehrilerimizi selamla  ve sevgiyle, hürmet ve muhabbetle selamlıyorum dedi.


AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Bu gün Aday adaylığını acıklayan Mehmet Çolak, Abimizn adaylığı hayırlı olsun.

 AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Mehmet Abi yıllardır memleket için çalışan ömrünü Malatya camiasına adayan bir abimizdir dedi. Kendisiyle 5 yıldır yakinen çalışma fırsatını buldum. Kendisi de Battalgazi’yi temsilen Büyükşehir Belediye Meclisinde bulunuyor. Bu aday adaylığının kendisine hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN