Malatya Esnafından Başkan Adayı Sedat Alataş'a Büyük Destek

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Malatya Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Öz san Sanayi Esnafını Ziyaret etti. Özsan Sanayi esnafından Başkan adayı. Sedat Alataş’a büyük destek geldi. Özsan Sanayi esnafının büyük sorunlarının olduğunu dile getiren esnaflar, Burası büyük bir sanayi sitesidir. Sokak lambalarımız yanmıyor, Yolarımız çok kötü, Her tarafa haraba olmuş, Ne ana caddeler nede sokaklarımızı güvenli ve sağlıklı bir ortam olmadığını dile getirdiklerini belirtiler.

Büyük Birlik Partisi Malatya Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Öz san sanayi sitesi esnafını ziyaret etti. Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Özsan sanayi esnafını ziyaret ederek sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. 

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Allah nasip eder göreve geldiğimizde tüm esnaflarımızı sorunların dinleyerek gereken desteğimizi vereceğiz dedi. Bizler esnaf olduğumuz için, Esnaflarımızın sorunlarını biliyoruz.

Bizler bu gün Özsan sanayi sitesi esnaflarımız gezerken gerçekte buranın çık sıkıntılarının olduğun gördük ve üzüldük. Allah nasip ederse göreve geldiğimizde Özsan sanayi sitesinde bulunan tüm esnaflarımızın sorunlarını ve yine ihtiyaçlarını gidereceğiz dedi.

 Başkan Adayı Sedat Alataş, Bizler sahalarda esnafımızı ve vatandaşlarımızın ziyaretinden, Çok sıkıntılar görüyoruz. En çokta Esnaflarımız sıkıntılı olduğunu görüyoruz ve buda bizleri derinde üzmektedir. Yeşilyurt vatandaşlarımız bizleri göreve getirdiğinden Allah’ın izniyle eşit bir şekilde hizmet edeceğiz dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN