Malatya 19 Mayıs Oryantiring Yarışı Renk Kattı

Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Faaliyet takviminde yer alan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Oryantiring Yarışması İlimiz Sümer park Alanında yapıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

İlimiz Sümer Parkta devam eden  Oryantiring Yarışması, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Gençlik ve Spor bakanlığın Talimatı üzerine tüm illerde yapılması palnlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Oryantiring Yarışması Hafta sonu ilimiz Sümer Park Alanında Gerçekleştirildi.

Günün anlam ve önemini belirten bir konuşmasını yapan, Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN, Konuşmasında İlimizde her yıl düzenlenmemekte olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Oryantiring Yarışması bu yıl Sümer park alanında 65 sporcunun katılımı ile Turnuvamızı yaptık.

İlimizi ve Branşımızı en güzel şekilde temsil etmeye  göreve geldiğimiz günden belirli canla başla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Başta antrenör, hakem , sporcu ve velilerimize desteklerinden ötürü çok teşekkür ederiz.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Oryantiring Yarışmasın da Dereceye Giren Sporculara Kupa ve altın madalya takdim edilerek program hatıra fotoğraf kareleri ile son buldu. Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN