LAND OF KIDS Mağazası Büyük Bir Katılımla AVM'de Açıldı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

LAND OF KIDS Mağazası Büyük Bir Katılımla Malatya Park AVM’de Vatandaşlarımızın Hizmetine Açıldı. LAND OF KIDS Mağaza sahibi Suna Alataş, Mağazamızı bugün yapılan bir törenle hizmete açtık. Mağaza sahibi Suna Alataş, Mağazamızın açılışın ’da bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve yine misafirlerimize, Malatyalı hemşerilerimize katılımlarından dolayı şahsım ve tüm ekibim adına misafirlerimize teşekkür ediyorum dedi.

LAND OF KIDS Mağazası Malatya Park AVM’de yapılan bir törenle açıldı. LAND OF KIDS Giyim Mağazasının açılışına davetliler ve Malatyalı hemşerilerimiz katıldılar.

LAND OF KIDS Mağazasının açılışına Malatyalı iş adamları, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Selahattin Gürkan İl Dışında Olduğundan Dolayı Başkan Vekili Mehmet Çolak, Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Büyük Birlik Partisi Genel Merkez MYK Üyesi Ercan Altunkaya, Elçin Ayakkabı işletmecisi Mehmet Çirik, Malatya Birlik Gazetesi Köşe Yazarı Ali Fırat, Çok sayıda davetli misafirler katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan İl dışında olduğundan dolayı, LAND OF KIDS Mağazasının açılışına gönderdiği mesajında, Mağaza sahibi Suna Alataş’a Yeni açılan iş yerinin Malatya’mıza ve Malatyalı hemşerilerimize hayırlı olması dileklerinde bulundu.

LAND OF KIDS Mağazası işletmecisi Suna Alataş, Giyim mağazamızı büyük bir katılımla bugün hizmete açtık. Suna Alataş, Giyim mağazamızın açılışında bizleri yalnız bırakmayan tüm Malatyalı hemşerilerimize ve yine misafirlerimize şahsım ve ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Mağaza işletmecisi Suna Alataş, Giyim üzerinde açtığımız iş yerimizde kaliteli ürünlere önem verdik. Açılışını yaptığımız giyim mağazası Malatya’mıza ve Malatyalı hemşerilerimize hayırlı olsun dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak, Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan Başkanımızın il dışı programından dolayı katılamadı ve Sayın Başkanımızın selamlarını getirdik dedi. Başkan Vekili Mehmet Çolak, LAND OF KIDS Mağazası işletmecisi Suna Alataş Hanımefendinin Malatya’mıza kazandırdıkları bu iş yerinin Malatya’mıza ve Malatyalı hemşerilerimize hayırlı olmasını ve rabbimden bol kazançlar vermesini temenni ediyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, LAND OF KIDS Mağazası işletmecisi Suna Alataş Hanımefendinin Malatya’mıza kazandırmış olduğu bu iş yeri Malatya’mıza ve Malatyalı hemşerilerimize hayırlı olsun dedi. Başkan Zeki Dağ, Bu zor bir dönemde Malatya’mıza bu  giyim mağazasını kazandıran, Suna Alataş, Hanımefendiye ve yine tüm ekibine teşekkür ediyorum dedi. Bu iş yeri Malatya’mıza hayırlı olsun ve Allah hayırlı kazançlar versin dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Merkez MYK Üyesi Ercan Altunkaya, LAND OF KIDS Mağazası Malatya’mıza ve Malatyalı hemşerilerimize hayırlı olsun dedi. Ercan Altunkaya, Malatya’mıza kazdırılan bu iş yeri sahibi sayın Suna Alataş hanımefendiye teşekkür ediyorum ve Allah hayırlı kazançlar versin inşallah. Altunkaya, bu zor dönemde böyle iş yerlerinin açılması bizleri memnun etmiştir. Malatya’mızda böyle kaliteli iş yerlerinin açılması ayrı bir güzellik ve büyük bir hizmettir. dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • zeki dağ | 13 Kasım 2022 16:57

    Hayırlı Olsun, Allah Hayırlı Kazançlar Versin İnşallah. Başarılarınızın Devamını Diliyorum. İlimiz ekonomisine her platformda katma değer sağlamış olan Sedat Alataş ve Alataş ailesine teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.

  • Ali fırat | 13 Kasım 2022 13:27

    ALLAH HAYIRLI ETSİN İNŞALLAH ALATAŞ AYLESİ DEVLETCİ VE MİLLİYETCİ VE HAYIR SEVER BİR AİLEDİR. ALATAŞ AİLESİNE VE MALATYAMIZA HAYIRLI OLSUN INŞALLAH

BUNLARA DA BAKIN