Keskin, Malatya Baba Ocağımızdır, Terk Etmeyeceğiz

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya’da hayatın olduğunu gösterebilmek adına durumu ve sıkıntısı olmayan tüm esnafları işyerlerini açmaya bir kez daha davet ederek, “Malatya baba ocağımızdır, terk etmeyeceğiz. Birlik olacağız, birlikte kalacağız.” dedi.

Aynı zamanda Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi olan MESOB Başkanı Şevket Keskin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da, “Malatya'mız büyük depremlerde büyük yara aldı.  Birimiz hepimiz için, hepimiz birimiz için yaralarımızı sarmak için BİRLİK OLACAĞIZ, BİRLİKTE KALACAĞIZ. Dükkanı müsait olan tüm esnaflarımızı işyerlerini açmaya davet ediyorum. Malatya baba ocağımızdır, terk etmeyeceğiz.” dedi.

Keskin, şehiriçi ulaşımdaki minibüslerinde depremlerde bina enkazlarından dolayı kapanan bazı yol ve güzergahların açılması ile birlikte çalışmaya başladığını belirterek, “Esnafımız Malatya'da hayatın olduğunu göstermek için elinden gelen her türlü katkıyı ve desteği verecektir.  Minibüslerimiz de güzergahlarında seferlerini yapmaya başladılar. Şehrimizi yeniden birlikte yaşanabilir kılacağız.” ifadelerini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN