Katipoğlu'na Devlet Üstün Madalyası

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

İtfaiye Daire Başkanı Katipoğlu'na Türkiye Cumhuriyeti Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası ve Nişanı
İtfaiye Daire Başkanı Katipoğlu'na Türkiye Cumhuriyeti Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası ve Nişanı
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası ve Nişanı Tevcih Töreni'nde Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Katipoğlu'na.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat depremlerinde fedakârlık gösteren yerli ve yabancı arama kurtarma ekiplerine verilen Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası ve Nişanı Tevcih Töreni’ne katıldı.

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende yaptığı konuşmasına Cumhurbaşkanı Erdoğan, salondakileri selamlayarak başladı.


Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerde fedakârlık gösteren yerli ve yabancı arama kurtarma ekipleriyle Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası Tevcih Töreni vesilesiyle bir araya gelindiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, davete icabet ederek, salonda hazır bulunanların büyük bir mutluluk yaşattığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından madalya ve berat takdim törenine geçildi.

 Deprem bölgelerinde arama kurtarma faaliyeti yapan 218'i Türk, 116'sı yabancı 334 kişi Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası ve Nişanı tevcihine layık görüldü.

Depremin ilk dakikalarından itibaren ekibi ile birlikte arama kurtarma çalışmalarını başarı ile yapan Başarılı çalışmaları ile herkesin takdirini kazanan Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası ve Nişan tevcihini Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın elinden aldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN