İstanbul'dan Malatya'ya Şifa Köprüsü

İstanbul'dan Malatya'ya Şifa Köprüsü

İstanbul Maltepe Onkoloji Hastanesi’nde görev yapan Op. Dr. Caner Cengiz Turan, memleketi Malatya’ya olan bağlılığını göstermeye devam ediyor. 6 Şubat depremlerinde büyük yara alan kentini unutmayan Dr. Turan, haftanın Cuma ve Cumartesi günleri Malatya Divan Hastanesi’nde hasta kabul ederek hemşehrilerine sağlık hizmeti veriyor.
Ortopedi ve Travmatoloji alanında gerçekleştirdiği başarılı ameliyat ve tedavilerle birçok hastasını sağlığına kavuşturan Dr. Turan, hizmetin kendisi için gurur kaynağı olduğunu vurguladı.

Dr. Turan, yaptığı açıklamada, “Her zaman Malatyalı hemşehrilerimin hizmetindeyim. Onların sağlığı için çalışmak ve memleketime hizmet etmek benim için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağıdır” dedi.

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
05323866251
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!