İki İl Polisinden Ortak Operasyon: Çalıntı Araç Malatya'da Ele Geçirildi
İki İl Polisinden Ortak Operasyon: Çalıntı Araç Malatya'da Ele Geçirildi
MALATYA (MHA) - Sivas’ta çaldıkları otomobille Malatya’ya gelen 15 ve 18 yaşındaki iki şüpheli, kovalamaca sonrası saklandıkları sitede kısa sürede gözaltına alındı.
Sivas’ta çalınan bir otomobilin Malatya’da olabileceği yönünde gelen istihbarat doğrultusunda iki il emniyet birimleri koordineli bir operasyon gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde 58 DU 084 plakalı aracın kentte olduğu bilgisine ulaşan ekipler, bölgede güvenlik tedbirlerini üst seviyeye çıkardı.
Çevreyolu üzerinde, Malatyapark AVM arkasında trafik ekiplerince tespit edilen araç durdurulmak istendi. Bu sırada otomobilde bulunan iki şüpheli, aracı yol ortasında bırakarak yaya halde kaçmaya başladı. Trafik polisinin anında takibe geçtiği şüpheliler için bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi.
Kısa süren kovalamacanın ardından şüphelilerin İnönü Mahallesi Kömür Tevzi mevkiindeki bir sitenin içerisinde saklandıkları belirlendi. Alanı çevreleyen ekipler, yaşları 15 ve 18 olan iki kişiyi kısa sürede etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Üzerlerinde kimlik bulunmayan şüpheliler işlemleri yapılmak üzere polis merkezine götürüldü.
Yol ortasında bırakılan çalıntı araç ise olay yeri incelemesinin ardından çekiciyle otoparka çekildi.
Bakmadan Geçme