İbrahim Gezer'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

DEVA Partisi Kurucular Kurulu ve MKYK Üyesi Prof. Dr. İbrahim Gezer 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

DEVA Partisi Kurucular Kurulu ve MKYK Üyesi Prof. Dr. İbrahim Gezer, Gazetecilik ve Medya Mensupları geçmiş darbeler dönemi dahil hiç bu kadar zor olmamıştı. Düşüncelerini ve fikirlerini açıkça ve tarafsızca yazmaya çalışan basın mensupları ve yayın kuruluşları hiç bir zaman bu kadar baskı altına alınmamıştı. Eğer havuz medyasının içindeyseniz Cumhur İttifakına Özellikle AKP'ye yakınsanız her türlü kapılar sonuna kadar açık eğer Yakında değilseniz, Her kapı tarafsız ve objektif basın ve medya kuruluşlarının bir bir yüzüne kapanır. Basın kuruluşlarının en büyük desteği reklam.

Prof. Dr. İbrahim Gezer, Maalesef yeni çıkan Basın ve İnternet yasası tamamen bir sansür yasasıdır. Yandaş ve Taraf olmayan medya kuruluşlarını susturma ve baskı altına alma yasasıdır. Maalesef İktidar ve onun ortakları kamunun sesini duyuracak, muhalefetin sesi olacak bir medya ve basın kuruluşu istemiyor kısacası çok sesli bir Türkiye istemiyor. Çünkü özellikle son yıllardaki Siyasi ve Ekonomik çöküntünün halk tarafından bilinmesi istenmiyor. Bizler Malatya ve Türkiye'ye DEVA olmak için 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerde iddialı bir şekilde geliyoruz.

DEVA Partisi Kurucular Kurulu ve MKYK Üyesi Prof. Dr. İbrahim Gezer, Özellikle Malatya'da yıllardır her Partiye ve Düşünceye aynı mesafede yaklaşan her platformda objektif ve tarafsız yayın ilkesine önem veren siz Anadolu Basın Birliği Yönetim Kurulu ve Üyelerine Genel Başkanımız Ali Babacan, Partim ve Malatya İl Teşkilatım adına teşekkür ediyorum her birinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ise yaptığı konuşmada ziyaret vesilesi ile Derneğimizi ziyarete gelen sizlere teşekkür ediyorum. Bizleri her zaman yalnız bırakmayan Sayın Hocamıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Sayın Prof. Dr. İbrahim Gezer Hocamız özellikle uzun yıllar Malatya'nın tüm sorunlarıyla yakından ilgilenen ve tüm İlçe ve Köyleri ile her anlamda raporlar hazırlayarak çözüm önerilerinde bulunan bir Malatya sevdalısıdır.

Başkan Zeki Dağ, İnşallah Sayın Hocamızı Hak Ettiği yerde Malatyalıların gönlündeki yerde görürüz. Artık Malatya'lılar Hocamız gibi bir birinden kıymetli insanları Bürokraside, Mecliste, Belediye Başkanlıklarında ve bu tüm önemli kurumların başında görmek istiyor. Başkan Dağ, Bende Bizleri bu önemli günümüzde yalnız bırakmayan Sayın Prof. Dr. İbrahim Gezer Hocama ve DEVA Partisi Malatya Yönetimine şahsım ve Yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN