HİMYAÇ-DER Genel Merkezinden Rektör Prof. Dr. Recep Bentli'ye Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

         Rektör Prof. Dr. Recep Bentli Himayeye Muhtaç Yaşlılar, Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği (HİMYAÇ-DER ) Genel Başkanı Ayşe Ece Budan ve Dernek Yönetim Kurulu üyelerini Makamında kabul etti.
         HİMYAÇ-DER Genel Başkanı A. Ece Budan, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli’ye“ Sizin hem yeni görevinizin hayırlı olmasını dilemek, hem yeni görevinizde başarılar temennisinde bulunmak hem de Malatya Sağlık İl Müdürlüğü döneminizdeki başarılarınızın Üniversite’de devam edeceğinden emin olduğumuzu belirtmek için ziyarete geldik.
        Sayın Rektörümüz Malatya’mızın yetiştirdiği önemli akademik bürokratlarımızdandır. Pandemi döneminde Malatya’da harika çalışmalarıyla sorunsuz olarak o dönemi, atlattık. Türkiye’de örnek gösterilen ilimizin başarısındaki en büyük etken tabi ki Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Recep Bentli’nin başarılı çalışmalarıdır. 
        Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğüne atamasının gerçekleştirilmesi başarılı bir geçmişin mükafatıdır. Bu yeni görevinde Sayın Rektörümüzün daha başarılı çalışmalarla Malatya Turgut Özal Üniversitesini nitelik ve nicelik bakımından kalite katacağına ve önemli üniversitelerle yarışacak düzeyde geleceğe hazırlayacağından eminiz.
       Geçmiş dönemlerde birçok projelerimiz oldu özellikle Uyuşturucu kullanımı başta olmak üzere toplumun kanayan yarası durumuna gelen olaylar gibi sorunlarla mücadele eden derneğimiz Gençlerimiz ile ilgili çalışmaları gündeme getirerek yetkili yerlere bilgi veriyoruz. 
       Bu konularda Sayın Rektör Prof. Dr. Recep Bentli Hocamızı da ziyaret etmey6e devam edeceğiz. Şahsım ve Yönetim kurulum adına Sayın Rektörümüze yeni görevinde Allah Hayırlı etsin diyor, Başarılı çalışmaların devamını temenni ediyoruz.” 
         Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek” STK’ları önemsiyoruz. İşini ve üslendiği misyonu layıkıyla yapan birçok Sivil Toplum kuruluşu var. Bunlarla elbette toplumun yararına olan her konuda bizlerden akademik olarak yardımlar isteyebilirler.
         Bugün ziyaretimize gelen HİMYAÇ-DER Genel Başkanı A. Ece Budan ve Yönetim kuruluna nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Güzel çalışmalara imza atıyorlar. Toplumu ilgilendiren konularda faaliyetleri çok iyi. Bizlerde bu makamlarda hizmet çıtasını bir üst seviyeye çıkarmak için bulunuyoruz. 
        Malatya Turgut Özal Üniversitesi ileriki süreçlerde yaptığı akademik çalışmaları ve geleceğin gençlerine verdiği eğitim kalitesiyle hak ettiği konuma kısa sürede gelecektir. Yeter ki başarıya inanalım.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN