Hekimhan'da Hizmet Seferberliği

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

       Hekimhan Belediye Başkanı M. Şerif Yıldırım, belediyenin yeni çalışma programını duyurarak vatandaşlara müjde verdi.

       Belediye Başkanı Yıldırım, yapmış olduğu açıklamada, “Belediyemizde yeni bir döneme geçiyoruz. Hayatın tam gün devam ettiği bu çağda, hizmetlerimiz de tam gün olacak.” dedi.

         Haziran ayından itibaren 7/24 çalışma planıyla hizmet vereceklerini belirten Başkan Yıldırım, bu kapsamda birimlerde gece nöbetçi personel bulundurulacağını açıkladı. İlk uygulamanın gece temizliği olduğunu ifade eden Yıldırım, “Periyodik olarak caddelerimizi gece yıkayarak, artık çarşılarımız gündüz sulanıp çamur, kuruyunca toz olmayacak. Bu sayede, hem temizlik hem de estetik açıdan ilçemizin daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlayacağız.” diye konuştu.

        Başkan Yıldırım, çalışma arkadaşlarına da teşekkür ederek, “Temizlik ekibimiz, gece boyunca özveriyle çalışarak ilçemizi daha yaşanabilir bir hale getirecekleri için minnettarız.” ifadelerini kullandı.

          Hekimhanlılar, yeni hizmet anlayışıyla ilgili olarak memnuniyetlerini dile getirirken, ilçenin daha temiz ve düzenli bir görünüme kavuşacağına olan inançlarını dile getirdiler. Belediye Başkanı Yıldırım’ın bu adımıyla, Hekimhan’ın yaşam kalitesinin artacağı ve vatandaşların daha konforlu bir çevrede yaşayacaklarına dair umutlarını dile getirdiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN