Spor

Spor Haberleri

İş İnsanı Seyit Doğan Yeni Malatyaspor'a Talip Oldu

Başarılı İş İnsanı ve Eski Yeni Malatyaspor Yöneticisi Seyit Doğan, Yeni Malatyaspor Doğru ve Kurumsal bir yapılanmayla tüm şehir birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek bu takımı düştüğü gibi bir sezon sonra tekrar süper lige hak ettiği yere Allah'ın izni ile çıkartırız dedi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Kupası

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramın Kupa Maçın Galibi Ali Ayar...

Yeni Malatyaspor Kasasına 67,275 Milyon TL Koydu

Süper Lig 2021-22 sezonunda Yeni Malatyaspor Kasasına 67,275 Milyon TL Koydu.

Malatya WUSHU-KUNGFU'da Şampiyon Belli Oldu

Malatya 2022 İl faaliyetler programında yer alan 8. Cumhurbaşkanımız Turgut Özal Anısına yapılan Wushu Kungfu Sanda yarışması 7-8 Mayıs 2022 tarihlerinde Yakınca kapalı Spor salonunda yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

İki Kardeş 6 Müsakada 6 Kez Şampiyon Oldu

Malatya’da düzenlenen 3 Farklı branşta 6 müsabakada iki kardeş şampiyon oldu. Milli sporcu Yusuf Özgenel ve Türkiye Şampiyonu Miraç Özgenel Malatya’da Nisan ve Mayıs 2022 tarihinde 2 ayda yapılan 3 kez Wushu kungfu branşında, 2 kez Muaythai branşında ve Boks müsabakalarında 3 farklı branşta iki kardeş 6 kez şampiyon oldu.

Malatya'lı Milli Boksör Hatice Akbaş, Dünya Şampiyonu Oldu

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 54 kiloda Malatya Akçadağ'lı milli boksör Hatice Akbaş, Romanyalı rakibi Lacramioara Perijoc'u yenerek dünya şampiyonu oldu.

Artistik Bilardo’nun  2 Etap Şampiyonu Hacı Arap Yaman

Türkiye Bilardo Federasyon’un faaliyet programında yer alan Türkiye Artistik Bilardo Şampiyonası 12/13/14/15 .05.2022 tarihleri arasında İzmir Atatürk Bilardo tesislerinde yapıldı.

İzmir’de 8 Top Pool Bilardo Heyecanı

Türkiye Bilardo Federasyon’un, faaliyet programında yer alan  8 Top Pool Bilardo İl  Şampiyonası seçmesi  12 ,13 ,14 Mayıs 2022 tarihleri arasında   İzmir  Bornova Stadium Bilardo Salonunda  yapıldı. Turnuvalar 8 Top Pool Disiplinine göre gerçekleşti.

Kamil Göksu, Güçlü Bir Yönetimle Yeni Malatyaspor'a Talibiz

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek başkanlık koltuğunu olağanüstü kongrede bırakacağından, Kamil Göksu Başkan adaylığını ilan etti. Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek'in İstifa Etmesinden Sonra , Ankara Malatya Federasyon Başkanı ve Yeni Malatyaspor Kulübü Denetleme Kurulu Başkanı Kamil Göksu Başkan adaylığını ilan etti.

Pütürge ve Darendespor Amatör Lig'e Düştü

Bölgesel Amatör Lig 3. Bölge 1.Grup'ta Pütürge Belediyespor ve Darendespor ise amatör lig'e düştü.

Yeni Malatyaspor Değil Malatya Şehir Olarak Küme Düştü

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Giresunspor'a tek golle yenilen Yeni Malatyaspor, ligin bitimine 6 hafta kala küme düşmesi kesinleşen ilk ekip oldu.

Malatya Çelik Spor Kulübü Madalya İle Döndü

Malatya Çelik Spor Kulübü Karate Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Grup Müsabakalarından Madalya İle döndü. Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Grup Müsabakaları, 08-10 Nisan 2022 tarihlerinde Elazığ, Aksaray, Adıyaman, Kahramanmaraş, Erzincan, Aydın, Düzce, Kırklareli illerinde yapıldı.

Malatya Emniyetinden Futbol Turnuvası

Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle Malatya İl Emniyet Müdürlüğü birimleri ile Malatya POMEM’in katılımıyla Futbol Turnuvası düzenlendi.

İstanbul Sultangazi Sporcularının Başarısı Konuşuluyor

Budokaido Millî Antrenör Seydi Battal Gazi Özçınar, 16. Mart 2022 tarihleri arasında Sakarya'da yapılan Türkiye Budokaido şampiyonasında İstanbul Sultangazi sporcuları 1.Altin 3 bronz madalya ile güzel bir başarı yakaladılar. Antrenörlüğünü Malatyalı ünlü antrenör Seydi battal gazi Özçınar ın yaptığı budokaido Türkiye şampiyonasında.

Karate Anadolu Yıldızlar İl Seçmenlerine Tebrik

Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü Karate Salonu’nda yapılan, Karate Anadolu Yıldızlar İl Seçmesinde Kata ve Kumite de birinci olan Kerem ve Melike Gülşen, kardeşleri ve antrenörlerini Özgül, makamında kabul ederek tebrik etti.

Toplam 538 haber.