Siyaset

Siyaset Haberleri

Sami Er Arapgir'deydi

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında Arapgir ilçesini ziyaret etti. Burada esnaflar ve bazı mahalleleri dolaşan Sami Er’e hemşerilerinden tam destek geldi.

Prof. Dr. Gezer: İktidarıyla, Ana Muhalefetiyle Küme Düşürülmüş Bir Malatya Var

Seçimlere kısa bir süre kalırken, Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Gezer, gittiği her yerde Malatya'yı kısa sürede nasıl ayağa kaldıracağını anlatarak destek istiyor.

Prof. Dr. Geçit: İddialı Bir Söz ve Biz Bu Sözü Tutacağız

'6 Şubat depremine ilişkin Malatya'daki tüm olumsuz sonuçları 2 yılda ortadan kaldıracağız. Bu iddialı bir söz ve biz bu sözü tutacağız'

Reşat Erdoğan, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen'e Tam Destek

Malatya'nın tanınan ve sevilen iş insanı Reşat Erdoğan, 31 Mart seçimlerinde Battalgazi ilçesinde Yeniden Refah Partisi'nin adayı Ayetullah Geçen'i sonuna kadar desteklediğini söyledi.

Nasıl Olsa Vatandaş Bize Oy Veriyor Diyorlar İş Yapmıyorlar

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, '31 Mart'ta Büyükşehir başta olmak üzere tüm ilçelerde seçimleri kazanacağız.

Murat Aslan, Sizi Unutanları 31 Mart Sabahı Sandıkta Sizde Unutun

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Yeşiltepe'nin ve Afed Evleri Mahallesi yıllardır unutulmuş bir kenara itilmiş bitmeyen büyük sorunları var dedi.

Murat Aslan, Yeşilyurt'un Geleceği İçin Sandıklara Sahip Çıkalım

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Hafta sonu yapılacak seçim öncesi sandık güvenliğine dikkat çekti.

Başkan Kahveci, Çalınmadık Kapı, Tutulmadık El Bırakmayacağız

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, '31 Mart'a kadar çalınmadık kapı, tutulmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız.'

Alataş: Yeşilyurt İlçemizi yeniden ayağa kaldıracağız

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, 31 Mart yerel seçimlere az bir süre kala çalışmalarına sıkı bir şekilde devam ediyor.

Prof. Dr. Geçit, Geleceğimiz İçin Doğru Karar Vermemiz Gerekiyor

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Türk Ocağı Ve Cevatpaşa Mahallesi'ni Ziyaret Etti.

Gürsoy, Bunlar Tükenmişlik Sendromu Yaşıyor

CHP'nin Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy, 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek mahalli seçimlere yönelik yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor.

Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Cumhur İttifakı yapar

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte Orduzu Köşebaşı Mahallesinde düzenlenen toplantıya katılan Taşkın, burada seçimlerin önemine de vurgu yaparak yerel seçimlerin sıradan bir seçim olmadığını söyledi.

Toplam 1276 haber.