Gürkan Beraber Bu Şehri Tekrar Ayağa Kaldıracağız

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 6 Şubat'ta meydana gelen Deprem'den sonra tüm imkanları vatandaşların sıkıntı yaşamaması için seferber etmeye devam ediyor

 

Gürkan' Beraber Bu Şehri Tekrar Ayağa Kaldıracağız'


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 6 Şubat’ta meydana gelen Deprem’den sonra tüm imkanları vatandaşların sıkıntı yaşamaması için seferber etmeye devam ediyor.

        Deprem’in ilk saatlerinden itibaren arama kurtarma, barınma dahil gıda ihtiyacının karşılanması için Maski, Megsaş, Esenlik, Motaş, Belsos gibi şirketlerini de seferber eden Başkan Selahattin Gürkan yaraların Devlet Millet el ele sarılacağını söyledi.


        Temel gıda ihtiyacının zirve yaptığı günlerde yine Malatya Esenlik şirketi ve Belsos’u Malatyalıların hizmetine sunarak gıda ve sıcak yemek yemelerini sağlayan Başkan Gürkan Beydağı Geçici Barınma Merkezi'ni (Konteyner Kent) ziyaret etti çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

        Belsos tarafından Malatya’nın bir çok yerine açılan Mobil Mutfağımızda günlük 15.000 sıcak yemek dağıtımı devam ediyor. Beraber bu şehri tekrar ayağa kaldıracağız” diyen Başkan Gürkan” gereken neyse yapılacaktır” dedi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN