Gürbüz, Malatya'yı Normale Döndürmek Zorundayız

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Malatya Milletvekili Adayı Nihat  Gürbüz, malatyabirlikgazetesi.com ve Malatya Birlik Gazetesine Konuşarak Şöyle Dedi.

Büyük Birlik Partisi Malatya Milletvekili Adayı Nihat Gürbüz,  Malatya'yı hep birlikte yeniden ayağa kaldıracağız.


Milletvekili Adayı Gürbüz, yaptığı açıklamada, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerdeki sonucun gelecek yüzyılı şekillendireceğini söyledi. Yeterli bizler birlik içinde olalım ve Allah birliğimizi daim etsin inşallah.

Gürbüz, bu seçim Büyük Birlik Partimiz için ve Ülkemiz için çok önemlidir dedi.


  Gürbüz, "Siyasette aktif olarak yer almış bir kardeşinizim olarak,1982 yılında Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Araştırma Şube Müdürlüğü’nde görev aldım, yine 1996’da ve 1997'de Refah Yolu döneminde Bakan Danışmanlığı yaptım,Tekrar kendi kurumuna  döndüm. 2009'da Sayın Aydın Menderes’in öncülük etmesi üzerine Sayın Cumhurbaşkanımız, o dönem Başbakandı. Beni Başbakan Müşaviri olarak atadım ve bundan iki yıl önce de yaş haddinden de emekli oldum.

 1973 yılından beri Ülkü Ocakları olsun Akıncılar Derneği olsun, burada arkadaşlarımla beraber siyaset yaptık koştur'duk ve Milliyetçi Muhafazakar bir çizgimiz var ve bu cizgimde asla dönmedim.

 Bu dönemde'de Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı sayın Mustafa Destici Bey bana Malatya'mızda sizi birinci sırada görmek istiyoruz dedi .Bu benim için büyük bir onur ve şereftir ve kabul ettim. Malatya'miza ve ülkemize hizmet etmek için  bizler'de  tüm ekibimizle bu yola çıktık, Malatya'lı Hemşerilerimizile desteğiyle birlikte inşallah başarılı oluruz. 

  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Büyük Birlik Partisi'nin de adayı olduğunu hatırlatmak isteriz. Cumhur İttifakı, milletvekili seçimlerinden daha güçlü çıkacaktır. Şartlar ne olursa olsun milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz.Bu seçimler ülkemiz ve Malatyamızı için çok önemlidir ve farkındayız dedi.


Cumhur ittifakının içerisinde yer aldıklarını vurgulayan Nihat Gürbüz, AK Parti iktidarı döneminde Malatya’mıza çok hayırlı hizmetler yapıldı.  Güzel hizmetler yapıldı. İnşallah biz de bundan sonra o hizmetlerin takipçisi olacağız ve olmaya devam edeceğiz.  

Bizlerde Bayrağı biraz olsa'da daha yukarı taşımayı düşünüyoruz ve gayret Bizler her zaman olduğu gibi bu günde vatandaşlarımızın yanında olacağız.

 Ülkemiz ve yine Malatya için Birlik beraberlik içerisinde Cumhur İttifakının içerisinde AK Parti, MHP ,Büyük Birlik Partisi , Yeniden Refah Partisi ve HÜDA-PAR olarak Malatya'ya daha hayırlı hizmetler yaparız. Şimdi malum deprem bölgesi şehitlerimiz var. Enkazımız var, yerel yönetimler başta, Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Selahattin Gürkan  başkanımız, diğer kamu yönetimindeki arkadaşlar gayret ediyorlar, çalışıyorlar. Allah'ın izniyle bunları en kısa zamanda telafi edip milletimizi eski huzuruna eski hayatına döndürmeye çalışacağız dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN