Fendoğlu, Malatyalılar Sağ Duyunun Yanında, Devletinin Arkasında Duracaktır

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Malatyalılar; sağ duyunun yanında, milletiyle yan yana, devletinin arkasında duracaktır.” dedi.

MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül,  MHP Malatya Milletvekili Adayları Ömer Ekici, Mesut Samanlı, Selma Çiçek, Muhsin Yiğit ve Uğur Sevim, MYK Üyesi Eyüp Gönültaş seçim çalışmalarını Yeşilyurt bölgesinde sürdürerek, köy ziyaretlerinde bulundular. 

MHP İl Başkanı Gökhan Gök, Fendoğlu ve beraberindeki MHP Heyeti sırasıyla Yeşilyurt ilçesine bağlı Fatih, Duruldu ve Gözene (Köy) Mahalleleri ile Elemendik’te bulunan Beydağı Konteyner Kenti ziyaret ettiler. 

Fendoğlu gezi sonrası yaptığı değerlendirme de, “Mehmetlerimize, polislerimize, korucularımıza, emzikli yavrularımıza kurşun sıkan katillerin umudu değil, korkulu rüyasıyız. Devletimize ve milletimize ihanet edenlerin umudu değil, korkulu rüyasıyız. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin şu ifadesini bizde yüksek sesle dile getiriyoruz; ‘Türkiye’yi satanlarla, Türkiye’yi büyütenler 14 Mayıs’ta sandıkta hesaplaşacaktır. Bu hesaplaşma, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yıl dönümünü taçlandırmayı, yeni yüzyılın çatısını şevkle örmeyi şeref sayan cumhurun aziz varlığıyla, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü imha etmenin peşine düşenlerin arasında sahnelenecektir. Bu hesap imanla ihanetin arasında görülecektir. Bu hesap şehit ile caninin arasında geçecektir.’ Malatyalılar, sağ duyunun yanında, milletiyle yan yana, devletinin arkasında duracaktır.” dedi.

Malatya’nın depremde etkilenen illerin başında geldiğini belirten Fendoğlu, “Cumhur İttifakı depremzedelerimiz için başlatmış olduğu konutları 1 yıl içinde, bazı konutları ise daha önceden hak sahiplerine teslim edecektir. Zillet İttifakı bırakın bu konutları 1 yılda yapmayı, temellerini bile 1 yılda atamazlar. Malatya’mız için yaraların sarılması için başlatılan ve başlatılması gereken tüm projeleri ve yatırımları takip ediyoruz. Hem konutlarımızı kısa sürede bitireceğiz hem de ticaretin canlanması için ticarethane ve işyerlerini kısa sürede bitireceğiz.   Bu hızın ve hizmetlerin kesintiye uğramaması için Malatyalılar Cumhur İttifakını ve MHP’yi tercih edecektir.” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN