Fendoğlu, Bu tarihi fırsatı Malatya için doğru değerlendirmeliyiz

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Yeni Malatya’yı inşa ederken, bireysel beklentiler yerine tamamen Malatya’nın ve Malatya’da yaşayan herkesin ortak payda ve faydasını düşünmeliyiz. Malatya Çarşısı’nı kısa vadeli değil, 2 asır hizmet verebilecek bir planlama ile inşa etmeliyiz. Bu tarihi fırsatı Malatya için doğru değerlendirmeliyiz.” dedi.

MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül, MHP Malatya Milletvekili Adayları Ömer Ekici, Mesut Samanlı, Selma Çiçek, Muhsin Yiğit ve Uğur Sevim seçim çalışmalarını Malatya il merkezinde mahalle toplantıları ve esnaf ziyaretleri ile sürdürüyorlar. 

Seçim çalışmalarına Sebze Hali’ndeki esnafları tek tek ziyaret ederek, toplu toplantı yapan MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu ve MHP Heyeti daha sonra sırasıyla Çarmuzu, Gündüzbey, Çırmıktı, Dilek, Dilek-Başpınar bölgelerinde mahalle toplantısı, esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdiler. 

MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Deprem sonrası doğru karar, doğru plan ve doğru imar çok önemli. Depremden dolayı yıkılan ve gerçekten kaybolan Malatya’ya çok üzülüyoruz.  Ama yeni ve modern Malatya’yı, yeşil Malatya’yı da yeniden imar etme fırsatının da olduğunu unutmamalıyız. Bu nedenle yeni Malatya’yı inşa ederken, bireysel beklentiler yerine tamamen Malatya’nın ve Malatya’da yaşayan herkesin ortak payda ve faydasını düşünmeliyiz. Malatya Çarşısı’nı kısa vadeli değil, 2 asır hizmet verebilecek bir planlama ile inşa etmeliyiz. Bu tarihi fırsatı Malatya için doğru değerlendirmeliyiz. Malatya çarşısının alt yapısı öyle bir planlama ile yapılmalı ki, kanalizasyon, elektrik, su, yağmur suyu, telefon hatları bundan sonra ikinci kez kazı yapılmaya ihtiyaç duyulmayacak bir alt yapıya sahip olmalı. Her kurum ayrı bir kanal açmamalı. Çarşının üstü kadar alt yapısına da dikkat edilmeli.  Bu konuda örnek bir proje geliştirilmeli. Planlama yapılırken özellikle yeşil alan önemsenmeli” ifadelerini kaydetti. 

Fendoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim beyannamesinin “Gelen Türk Asrı, Geleceğin Gücü Türkiye” adlını taşıdığını belirterek, “Cumhuriyetimizin 100. yılında bölücülerle, bayraksızlarla, teröristlerle kol kola girenlere milletimiz gereken dersi verecektir. Cumhur ittifakı ile geleceğin gücünün Türkiye olacağını ve bu yüzyılın Türk asrı olacağını bu kez hiçbir güç engelleyemeyecektir. Bu nedenle 14 Mayıs günü Türkiye'mizin geleceği adına hayati derece önemli bir tarihtir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi Türkiye için ne kadar hayati önem taşıyorsa, güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi grubunun da mecliste mutlaka bu dönem yer alması o kadar hayati önem taşıyor. Çünkü güçlü MHP güçlü Türkiye demektir.  Halkımızdan 1 oyu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için, 1 oyu da MHP için istiyoruz.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN