Vali Haberleri

Vali Haberleri

Vali Yavuz, Rezerv Alan Bölgelerinde İncelemelerde Bulundu

Vali Seddar Yavuz 6 Şubat Depremleri sonrası ağır hasar alan İlimizde yapımına başlanılan inşaat alanlarında ve rezerv alan olarak kabul edilen bölgelerde incelemelerde bulundu.

MAGİNDER Yönetim Kurulundan Vali Seddar Yavuz'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) heyet olarak Malatya Valisi olarak gelen Malatya Valisi Seddar Yavuz’a Hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Aşure Günü Bizim Birliğimizin, Dirliğimizin Sembolü Olsun

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve Malatya Valisi Seddar Yavuz Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Vefa Konağında düzenlenen Aşure Programı’na katıldılar.

Vali Seddar Yavuz, Kurum Müdürleri İle Birlikte Toplantı Gerçekleştirdi

Vali Seddar Yavuz, 6 Şubat sonrası İlimizde yürütülen çalışmalar hakkında ilgili kurum müdürleri ile birlikte toplantı gerçekleştirdi.

‘Kayısı Tatlıları Yarışması’nda Ödüller Sahiplerini Buldu

26. Malatya Kültür, Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği işbirliğinde “Kayısı Tatlıları Yarışması” düzenlendi.

Kayısı Festivalinde Oğuzhan Koç Rüzgârı Esti

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 26’ıncı Malatya Kültür, Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali bütün hızıyla devam ediyor.

Vali Seddar Yavuz Göreve Başladı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın Cumhurbaşkanlığı Kararıyla Ankara’ya gitmesiyle Birlikte Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Malatya Valisi olarak atanırken bugün itibarıyla görevine başladı.

Dağ Bisikleti Yarışması Yapıldı

Bu yıl 26’ıncısı yapılacak olan Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali kapsamında Dağ Bisikleti Yarış programı gerçekleştirildi.  Yarışma Orduzu (Pınarbaşı) Turgut Özal Tabiat Parkı mevkiinde yapıldı.

Vali Seddar Yavuz’dan Anlamlı Çağrı: Çiçek Yerine Bağış

10.07.2024 tarih-2024/207 sayılı Cumhurbaşkanı kararnamesiyle, Malatya Valiliği görevine atanan Vali Seddar Yavuz 19 Temmuz Cuma günü İlimizdeki görevine başlayacaktır.

Vali Ersin Yazıcı İçin Veda Programı Düzenlendi

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, 2024/207 sayılı Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanmasının ardından, Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Nikah Sarayı'nda düzenlenen programla Malatya’ya veda etti.

Vali Yazıcı, LGS’de Dereceye Giren Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Vali Ersin Yazıcı, 2 Haziran 2024’te gerçekleştirilen ve 1 milyon 38 bin 192 öğrencinin girdiği Liselere Geçiş Sistemi (LGS)’nde dereceye giren 13 öğrenci ve aileleriyle, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törende bir araya geldi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlimizi Ziyaret Etti

Görevi devralmasının ardından, deprem sonrası yapılan çalışmaları yerinde görmek ve değerlendirmelerde bulunmak üzere, ilk ziyaretini İlimize gerçekleştiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u, Vali Ersin Yazıcı ve beraberindeki heyet Malatya Havalimanında karşıladı.

Vali Ersin Yazıcı Koruyucu Aile Günü Etkinliğine Katıldı

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 24.06.2021 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan genelge ile yürürlüğe giren “30 Haziran Koruyucu Aile Günü” Vali Ersin Yazıcı’nın katılımı ile çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Vali Ersin Yazıcı Buğday Hasadı Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, tarımsal üretimde sürekli olarak gelişen ilimizin Battalgazi İlçesi Ziraat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen buğday hasadı programına katıldı.

Malatya’da Kayısı Hasadı Başladı

Vali Ersin Yazıcı, Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce düzenlenen “Kayısı Hasat Programı” na katıldı.

Valİ Yazıcı, Jandarma Teşkilatının 185. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı’yı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın ve beraberindeki heyet, Jandarma Teşkilatının 185. yıl dönümü münasebetiyle ziyaret etti.

Vali Ersin Yazıcı’dan Kurban Bayramı Mesajı

Milletimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran bir Kurban Bayramı'nı bir kez daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içindeyiz.

Vali Ersin Yazıcı Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Vali Ersin Yazıcı; Şehit Er Kenan Çetin, Şehit Er Selçuk Şahin, Şehit Polis Memuru Mustafa Yeli'nin ailelerine ziyarette bulundu.

Mayıs Ayında Malatya Havalimanı’nda 66.046 Yolcuya Hizmet Verildi…

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2024 yılı Mayıs ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Uluslararası Afetlerde Sağlık Ve Sosyal Hizmetler Kongresi Düzenlendi

Vali Ersin Yazıcı,Uluslararası Afetlerde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Kongresine katıldı.