Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Haberleri

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Haberleri

Aşure Günü Bizim Birliğimizin, Dirliğimizin Sembolü Olsun

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve Malatya Valisi Seddar Yavuz Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Vefa Konağında düzenlenen Aşure Programı’na katıldılar.

Sami Er,  Malatya’mız İçin Yapacağımız Birçok Güzel İşler Var

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Akçadağ İlçesi’ni ziyaret ederek, esnaf ve muhtarlarla bir araya geldi. Akçadağ’da konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Malatya’mız için yapacağımız birçok güzel işler var. Akçadağ ilçemize de elimizden ne geliyorsa yapacağız“ dedi.

Başkan Sami Er, Muharrem Ayı Bizim İçin Çok Önemli Bir Aydır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Esenlik şirketimiz tarafından her yıl geleneksel olarak Muharrem ayında gerçekleştirilen ‘Geleneksel Muharrem Ayı Aşure Dağıtım Programı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. 

Başkan Taşkın, Hep Birlikte Başaracağız'

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, cuma namazı sonrası Ayşehan Camii'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda, vatandaşların sorunları dinlendi ve çözüm önerileri konuşuldu.

‘Başkanım Yanımda’ Toplantıları Aralıksız Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, ‘Başkanım Yanımda’ Projesi kapsamında Tohma Mahallesinde düzenlenen istişare toplantısında, Tohma, Kırkpınar ve Göktarla mahalle sakinleriyle bir araya geldiler.

Başkan Er’den Muharrem Ayı Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Muharrem ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Çevreyolu’nda Yenileme Çalışmaları Başladı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve ilimiz yetkililerinin geçtiğimiz haftalarda Ankara’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen ile mevcut çevreyolunun iyileştirilmesi konusundaki görüşmeleri neticesinde, çevreyolu iyileştirme çalışmalarına başlandı.

Başkan Er, Ak Parti Ailesi Olarak Dimdik Ayaktayız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, AK Parti Malatya İl Teşkilatı öncülüğünde düzenlenen bayramlaşma töreninde ilçe belediye başkanları,  teşkilat mensupları, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Sami Er, Vatandaşlarla Ve Görev Başındaki Personelle Bayramlaştı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Bayram Namazı’ndan sonra, vatandaşlarla bayramlaşıp şehitlikleri ziyaret etti.

Başkan Er’den Kurban Bayramı Mesajı

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Bayramların ruhunda kardeşlik vardır, birlik ve beraberlik vardır.

Başkan Er, Malatya Çevre Yolu Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ankara’da yapmış olduğu istişareler ve görüşmeler sonrasında depremde hasar gören prekast kaplamalar ve mevcut çevreyolunda asfaltlama çalışmalarına başlanacağını ifade etti.

Başkan Taşkın, Çöşnük Mahallesi Sakinlerini Dinledi

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er İle Birlikte Çöşnük Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Gelerek İstişarelerde Bulundu.

Başkan Er, Konteyner Çarşılarda Hizmet Veren Esnafları Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er,Tecde, Kuyuönü, Eski Belediye Binası yeri ile Hastane Caddesinde konteynerlerde hizmet veren esnafları ziyaret etti. Başkan Er’e Zabıta Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu, İmar Dairesi Başkanı Seyithan Tekin ve ilgili şube müdürleri eşlik etti.

Başkan Er, İstiklal Meşalesi 19 Mayıs’ta Samsun’da Yakıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 19 Mayıs Atatürk Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Er, Anneler Karşılıksız Sevginin Timsalleridir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Anneler Gürü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Er,  Kalıcı Konutlarına Kavuşturmanın Gayretinde Olacağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, İkizce Mahallesi’nde yer alan İkizce Konteyner Kentte yaşayan vatandaşları ziyaret etti.

Malatya’nın Ayağa Kaldırılması Noktasında Çalışmalarımız Aralıksız Sürüyor

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs Ayı I. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Başkanlığı’nda saat 14.00’de Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Malatya’da Karayolu Trafik Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla Malatya Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programa katıldı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Başkan Er, trafik kurallarına uymanın öneminden bahsetti.

Trafik Kurallarına Uyulması Noktasında Bilinçli Bireyler Yetiştirmeliyiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak için “Trafik ve İlk Yardım Haftası” ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Başkan Er: Malatya’mızı Eski Günlerinden Daha Güzel Günlere Getireceğiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Er, ziyareti esnasında karşılaştığı vatandaşların talep, istek ve ihtiyaçlarını bizzat dinliyor.

Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkan Sami Er İle Bir Araya Geldi

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile Büyükşehir Meclis Salonu’nda bir araya geldiler.

Er, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımızı Yürekten Kutluyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Er, Dilek Mahallesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit ve AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ile birlikte Yeşilyurt ilçesi Dilek Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret etti.

Malatya’mızı Hep Birlikte Yeniden Ayağa Kaldıracağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt İlçesinde yapılacak olan çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgiler aldı.

Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Toplantısı Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclisi’nin II. Birleşimi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Başkanlığında, 19 Nisan 2024 Cuma günü saat 15.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

Başkan Er’den Taziye Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, HÜDA PAR Malatya eski İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer’in vefatı nedeniyle HÜDA PAR Malatya İl Başkan Vekili Şahin Arslan ve parti yönetimine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Ramazan Bayramının İslam Coğrafyasına Umut Olmasını Diliyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Bayram Namazını Karagözlüler Camii’nde kıldıktan sonra, vatandaşlarla bayramlaştı.

Gürkan’dan MESOB Başkanı Keskin’e Veda Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’e veda ziyaretinde bulundu.

Başkan Gürkan, Esenlik Malatya'nın Markasıdır 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 20 yıldır atıl vaziyette duran ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya ekonomisine kazandırılan eski adıyla Yimpaş, yeni adıyla Malatya City AVM içerisinde açılışı gerçekleştirilen Esenlik Marketini ziyaret etti.