Belediye Haberleri

Belediye Haberleri

Aşure Günü Bizim Birliğimizin, Dirliğimizin Sembolü Olsun

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve Malatya Valisi Seddar Yavuz Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Vefa Konağında düzenlenen Aşure Programı’na katıldılar.

Başkan Geçit: Belediyemizin Tüm İmkânlarını Seferber Ettik

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Bostanbaşı mahallemizde inşaatı tüm hızıyla devam eden TOKİ Konutlarının bir an önce tamamlanıp hak sahiplerine teslim edilmesi noktasında bizden talep edilen hizmetler için belediyemizin tüm imkânlarını seferber ettik.” dedi.

Semt Konakları Öğrenci Seçme Sınavı Kayıtları Açıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi 2024-2025 eğitim öğretim yılına yönelik hazırlıklarına başladı.

Sami Er,  Malatya’mız İçin Yapacağımız Birçok Güzel İşler Var

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Akçadağ İlçesi’ni ziyaret ederek, esnaf ve muhtarlarla bir araya geldi. Akçadağ’da konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Malatya’mız için yapacağımız birçok güzel işler var. Akçadağ ilçemize de elimizden ne geliyorsa yapacağız“ dedi.

Başkan Taşkın: Hizmette Kararlıyız

Battalgazi Belediyesi, Orduzu Mahallesi Leylekpınarı mevkiinde 5 kilometrelik yolun sathi asfalt serimini tamamladı.

Başkan Geçit, Dilek Mahallesindeki Yeni Yatırımları İnceledi

Dilek Mahallesine yapılan yatırımları yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr. İlhan Geçit, “Yeşilyurt'umuzun yaşam kalitesini artırmak ve daha yaşanabilir bir kent hüviyetine ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” diye konuştu.

‘Kayısı Tatlıları Yarışması’nda Ödüller Sahiplerini Buldu

26. Malatya Kültür, Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği işbirliğinde “Kayısı Tatlıları Yarışması” düzenlendi.

Kayısı Festivalinde Oğuzhan Koç Rüzgârı Esti

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 26’ıncı Malatya Kültür, Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali bütün hızıyla devam ediyor.

AKÇADAĞDER Ailesinden Sabri Akın'a Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar Yeşilyurt Belediye Başkan Yrd. Sabri Akın’a Ziyarette bulundu.

Battalgazi’de Yaz Kursları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezinde düzenlenen yaz kursları devam ediyor. Futbol, basketbol, voleybol, yüzme, jimnastik, taekwondo, satranç ve eğitsel oyunlar gibi aktivitelerle çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine katkıda bulunulurken, Ağustos ayı itibariyle ders programına eklenecek Adab-ı Muaşeret ve Değerler Eğitimi dersleriyle çocukların kişisel, sosyal ve ahlak gelişimlerine de katkı sunulması hedefleniyor.

Başkan Geçit, Kuran Kursu Öğrencilerine Sağlıklı Çevrenin Önemini Anlattı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından Tecde Reşadiye Camii'ndeki Kur'an Kursunda düzenlenen ‘Sıfır Atık ve İklim Değişikliği Farkındalık Eğitim’ programına katıldı. Başkan Geçit, çevre bilincinin erken yaşlarda öğrenilmesi gereken en önemli davranışlardan bir tanesi olduğunu söyledi.

Başkan Sami Er, Muharrem Ayı Bizim İçin Çok Önemli Bir Aydır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Esenlik şirketimiz tarafından her yıl geleneksel olarak Muharrem ayında gerçekleştirilen ‘Geleneksel Muharrem Ayı Aşure Dağıtım Programı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. 

Başkan Geçit, İkizce Mahallemizin Ulaşım Ağını Yeniliyoruz

İkizce Mahallesinde gerçekleşen sathi kaplama çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, TOKİ Konutlarıyla birlikte hızlı bir değişime uğrayacak olan İkizce Mahallesinin ulaşım ağını konforlu ve güvenli hale getirmek için belediye ekiplerini seferber ettiklerini söyledi.

Battalgazi Belediyesi'nin Lokomotifi MORMAŞ Üretimiyle Adından Söz Ettiriyor

Battalgazi Belediyesi lokomotif şirketlerinden olan Malatya Orman Ürünleri ve Mobilya Tesisleri Anonim Şirketi (MORMAŞ), 9 bin metrekare kapalı alanda faaliyetlerini sürdürüyor.

Başkan Geçit; Çırmıhtı Ve Gündüzbey Aslına Uygun Yenilenecek

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinin ardından büyük yıkımların yaşandığı Yeşilyurt’taki Çırmıhtı ile Gündüzbey bölgelerinin aslına uygun yeniden inşası ve yöreye özgün mimarisi ile depreme dayanıklı yapıların yapılması için hazırlanan proje taslağının tamamlandığı söyledi.

Marka Şehir Battalgazi...

Geçmişin mirasıyla geleceğin Battalgazi’sini oluşturacaklarını söyleyen Belediye Başkan Bayram Taşkın, ‘Kaybedecek bir dakikamız bile yok’ dedi.

Vali Ersin Yazıcı İçin Veda Programı Düzenlendi

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, 2024/207 sayılı Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanmasının ardından, Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Nikah Sarayı'nda düzenlenen programla Malatya’ya veda etti.

Başkan Taşkın, Hep Birlikte Başaracağız'

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, cuma namazı sonrası Ayşehan Camii'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda, vatandaşların sorunları dinlendi ve çözüm önerileri konuşuldu.

Başkan Geçit, Daha Güzel Bir Yeşilyurt İçin Çalışıyoruz

Yeşiltepe Seyran Mahallesindeki yenileme ve dönüşüm yatırımlarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, “Hemşehrilerimizin daha güvenli ve konforlu yollarda gündelik hayatlarını sürdürmeleri için yoğun bir tempoyla çalışıyoruz.” diye konuştu.

Basın İlan Kurumu Müdürü Yalınbaş’tan Başkan Taşkın’a Ziyaret

Malatya Basın İlan Kurumu Müdürü İbrahim Yalınbaş, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın'ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, Malatya basını ve yerel medyanın durumu üzerine kapsamlı bir değerlendirme yapıldı.

‘Başkanım Yanımda’ Toplantıları Aralıksız Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, ‘Başkanım Yanımda’ Projesi kapsamında Tohma Mahallesinde düzenlenen istişare toplantısında, Tohma, Kırkpınar ve Göktarla mahalle sakinleriyle bir araya geldiler.

Büyükşehir Belediyesi Çırak Sokak’taki Yangını Kısa Sürede Kontrol Altına Aldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte kent genelinde çıkan yangınlara anında müdahale ederek, olası can kayıplarının önüne geçiyor.

Başkan Taşkın Seçim Öncesi Verdiği Sözü Tuttu

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, seçim öncesinde esnafa verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Başkan Taşkın, son olarak yıkılan öğretmenevi arazisine kurulan konteyner çarşısının üstünü kapatarak esnafın daha rahat etmesini sağladı.

Başkan Geçit’ten Hicri Yılbaşı ve Muharrem Ayı Mesajı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Hicri Yılbaşı ve Muharrem Ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Muharrem Ayı’nın inancımızda ve tarihimizde önemli bir yeri vardır.” dedi.

Başkan Er’den Muharrem Ayı Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Muharrem ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Battalgazi Belediyesinden Asfalt Çalışması Devam Ediyor

Battalgazi Belediyesi, 3 Mahallede Toplam 30 Kilometre Sathi Asfalt Serimi Gerçekleştirdi.

Çevreyolu’nda Yenileme Çalışmaları Başladı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve ilimiz yetkililerinin geçtiğimiz haftalarda Ankara’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen ile mevcut çevreyolunun iyileştirilmesi konusundaki görüşmeleri neticesinde, çevreyolu iyileştirme çalışmalarına başlandı.