Başkan Haberleri

Başkan Haberleri

Güç Birliği İle Malatya Ve Yeşilyurt İçin Seferber Olacağız

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit’i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Başkan Taşkın: Yıldıztepe’yi Vatandaşlarımıza Açacağız

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Yıldıztepe’de Radyo Ve Karasal Yayın Verici İstasyonlarının Olduğu Alanda İncelemelerde Bulundu. Yıldıztepe’nin Büyük Bir Potansiyele Sahip Olduğunu Söyleyen Başkan Taşkın, “Bu Güzelliklerin Hemşehrilerimize Sunulması İçin Çalışacağız” Dedi.

Başkan Sadıkoğlu’ndan TOKİ’ye Hayati Çağrı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, TOKİ’nin deprem konutlarının inşasında kullandığı malzeme ve hizmet alımını Malatya firmalarından yapmasını talep etti.

Dalbastı Kirazın Marka Değerini Korumak İçin Her Türlü Önlemi Alıyoruz

Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Kutsal Baytak ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.İlhan Geçit, uluslararası üne sahip Coğrafi İşaret Tescil Belgeli Yeşilyurt Dalbastı Kirazında sineklerle etkin ve kararlı bir şekilde mücadele etmek amacıyla düzenlenen ilaç dağıtım programına katıldılar.

Genel Başkan Taşçı'dan Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi'ne Ziyaret

HAK-BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Genel Başkanı Mustafa Taşçı, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret etti. HAK-BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Genel Başkanı Mustafa Taşçı, Malatya kongresi için Malatya'ya geldi ve burada bazı ziyaretlerde bulundu.

Ülkü Ocaklarından Öğrencilere “Uzem Ve Odak2023” Eğitim Kartı Desteği

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay ŞENGÖNÜL, Atatürk Lisesi öğrencilerine, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hazırlanan “Uzem ve Odak2023” Eğitim destek kartı hediye etti.

Malatya’da Karayolu Trafik Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla Malatya Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programa katıldı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Başkan Er, trafik kurallarına uymanın öneminden bahsetti.

Sürücü, Yeniden Güven Tazeledi

HAK BİR Çalışan Ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanlığına Ahmet Sürücü, Güven Tazeledi.

Battalgazi, Yeni İmar Yoluyla Değer Kazanıyor

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Orduzu Mahallesi Pınarbaşı Bölgesinde 5 Bin Metrelik Yeni İmar Yolunu Açmasının Ardından Çalışmaların Sonuna Geldi. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın Çalışmaları Yerinde İnceledi.

Başkan Geçit ‘Malatya Sanayi Sitesi’ İstişare Toplantısına Katıldı

‘Malatya Sanayi Sitesi’ İstişare Toplantısında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, “Esnaflarımızın ihtiyaçlarını karşılayarak, yaşadıkları mağduriyetlere kalıcı çözümler getirmek temel görevlerimiz arasındadır.

YHT İstanbul Sivas Seferleri Başlıyor

Başkan Bakar, “Ulaşımın kolay olduğu yerlerde turizmde de ayrıca daha bir canlılık oluyor. Sivas'ta ulaşım ağını her geçen gün daha da güçlü kılan illerden biri olma yolunda. İstanbul-Sivas arası aktarmasız yüksek hızlı tren seferleri şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Başkan Geçit ‘Başkanım Yanımda’ Projesiyle Kaynarca Mahalle Sakinleriyle Buluştu

“Kaynarca, Hak Ettiği Yatırımlarla Güzel Bir Kimlik Kazanacak”

Vefat ve Başsağlığı

MASTÖB Genel Başkanı Nazife Özdemir'in Acı Günü.

Trafik Kurallarına Uyulması Noktasında Bilinçli Bireyler Yetiştirmeliyiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak için “Trafik ve İlk Yardım Haftası” ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Tabip Odası Başkanı Demirel'e Başkan Evren'den Ahilik Kalemi

Hafta sonu gerçekleştirilen Malatya Tabip Odası Olağan Kongresinde güven tazeleyen Uzman Dr. M. Sezai Demirel'e Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren Ahilik Kalemi hediye etti.  

Başkan Sadıkoğlu: Esnafımız 21 Metrekareye Terk Edilmiş Durumda

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Mısır Çarşısı esnafı için Büyükşehir Belediye Binası arkasında kurulan konteyner çarşıyı ziyaret etti.

Başkan Er: Malatya’mızı Eski Günlerinden Daha Güzel Günlere Getireceğiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Er, ziyareti esnasında karşılaştığı vatandaşların talep, istek ve ihtiyaçlarını bizzat dinliyor.

Ocak Partisinde İl Başkanı Mehmet Coşkun Oldu

Kuruluşu kısa zamanda olmasına rağmen 10 ay gibi kısa sürede Kendini tanıtan ve Türkiye'de ilgi odağı olmaya devam eden Ocak Partisinin Malatya İl Teşkilatında bayrak değişimi yaşandı.

Başkan Taşkın’dan 1 Mayıs Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Battalgazi Belediyesi 40 Sokakta Yol ve Kaldırım Çalışmaları Gerçekleştirdi

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son bir hafta içerisinde yol ve kaldırım çalışmalarına hız verdi. Ekipler, 8 mahallede kaldırım ve yol çalışması gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ihtiyaç duyulan her noktada çalışmalar yapılacağını ifade etti.