Başkan Haberleri

Başkan Haberleri

Büyük Birlik Partisinden MASKİ Genel Müdürüne Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz,  MKY Üyesi Sedat Alataş, Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, İl Yönetim Kuruluyla birlikte MASKİ Genel Müdürü Sinan Çeçen’e hayırlı olsun ziyaretinden bulundu.

Aşure Günü Bizim Birliğimizin, Dirliğimizin Sembolü Olsun

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve Malatya Valisi Seddar Yavuz Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Vefa Konağında düzenlenen Aşure Programı’na katıldılar.

AKÇADAĞDER 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramında Etkinlik Düzenledi

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramında özel bir etkinlik düzenlendi. Malatya basınımızı unutmadı ve her zaman olduğu gibi bugünde yanlarında olmuştur.

Başkan Geçit: Belediyemizin Tüm İmkânlarını Seferber Ettik

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Bostanbaşı mahallemizde inşaatı tüm hızıyla devam eden TOKİ Konutlarının bir an önce tamamlanıp hak sahiplerine teslim edilmesi noktasında bizden talep edilen hizmetler için belediyemizin tüm imkânlarını seferber ettik.” dedi.

Sadıkoğlu, Sorunları İçişleri Bakanına İletti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya bakanlığın görev alanında bulunan sorun ve talepleri iletti.

Sami Er,  Malatya’mız İçin Yapacağımız Birçok Güzel İşler Var

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Akçadağ İlçesi’ni ziyaret ederek, esnaf ve muhtarlarla bir araya geldi. Akçadağ’da konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Malatya’mız için yapacağımız birçok güzel işler var. Akçadağ ilçemize de elimizden ne geliyorsa yapacağız“ dedi.

CHP’li Yıldız, 18 Ayın Özeti AKP’nin Beceriksizliğidir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, AKP İl Başkanlığı’nda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Cengiz Başer’in katılımıyla düzenlenen toplantıya tepki göstererek, “18 ay geçmesine rağmen hala ayağa kalkamamış olan Malatya’da il müdürleri partileri gezerek brifing veriyorsa bize de bekliyoruz” dedi.

Başkan Taşkın: Hizmette Kararlıyız

Battalgazi Belediyesi, Orduzu Mahallesi Leylekpınarı mevkiinde 5 kilometrelik yolun sathi asfalt serimini tamamladı.

Başkan Geçit, Dilek Mahallesindeki Yeni Yatırımları İnceledi

Dilek Mahallesine yapılan yatırımları yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr. İlhan Geçit, “Yeşilyurt'umuzun yaşam kalitesini artırmak ve daha yaşanabilir bir kent hüviyetine ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” diye konuştu.

Yetimler Kervanı'ndan 8.000 Kişiye Aşure İkramı

Dernek binasında gerçekleşen etkinliğe büyük ilgi gösterilirken, dernek başkanı İhsan Çolak, toplamda 8.000 kişilik aşure dağıtılacağını açıkladı.

AKÇADAĞDER Ailesinden Sabri Akın'a Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar Yeşilyurt Belediye Başkan Yrd. Sabri Akın’a Ziyarette bulundu.

İmrek, Cumhurbaşkanlığına Adaylığını Açıkladı

Türkiye Uyanış Partisi Genel Başkanı Ahmet İmrek bugün Basın ve Stk'lar ile bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Başkan Geçit, Kuran Kursu Öğrencilerine Sağlıklı Çevrenin Önemini Anlattı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından Tecde Reşadiye Camii'ndeki Kur'an Kursunda düzenlenen ‘Sıfır Atık ve İklim Değişikliği Farkındalık Eğitim’ programına katıldı. Başkan Geçit, çevre bilincinin erken yaşlarda öğrenilmesi gereken en önemli davranışlardan bir tanesi olduğunu söyledi.

Vali Seddar Yavuz Göreve Başladı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın Cumhurbaşkanlığı Kararıyla Ankara’ya gitmesiyle Birlikte Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Malatya Valisi olarak atanırken bugün itibarıyla görevine başladı.

Başkan Sami Er, Muharrem Ayı Bizim İçin Çok Önemli Bir Aydır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Esenlik şirketimiz tarafından her yıl geleneksel olarak Muharrem ayında gerçekleştirilen ‘Geleneksel Muharrem Ayı Aşure Dağıtım Programı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. 

AKÇADAĞDER Yönetiminden Esenlik Genel Müdürü Tay'a Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar beraberinde Genel Merkez yöneticileriyle birlikte Esenlik Şirketi Genel Müdürü Veysel Tay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Geçit, İkizce Mahallemizin Ulaşım Ağını Yeniliyoruz

İkizce Mahallesinde gerçekleşen sathi kaplama çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, TOKİ Konutlarıyla birlikte hızlı bir değişime uğrayacak olan İkizce Mahallesinin ulaşım ağını konforlu ve güvenli hale getirmek için belediye ekiplerini seferber ettiklerini söyledi.