Esenlik Şirketi 33. Yaşında

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

       Malatya’nın öz markası Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret A.Ş 33. Yıllık kuruluşunun haklı gururunu yaşıyor.

        14 Mayıs 1990 yılnda Malatya’nın öz sermayesiyle kurulan ve piyasada üstlendiği denge vazifesiyle kaliteli ve güvenli alışverişin adresi Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret A.Ş 33.yaşını kutluyor.


       Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatlarıyla Genel Müdür Ata Ünlü ve Ticari direktör Ömür Yoldaş’ın Emek, Özveri, gayret ve başarılarıyla, profesyonel yöneticilikle son 3 yıldır gerçek kimliğine kavuşan Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret A.Ş Kaliteli ve güvenli alışveriş anlayışını ve heyecanını hiç bir zaman kaybetmeden daha nice seneleri geride bırakmayı arzuluyor.

       Tarladan sofralara taze ve kaliteli ürünleri Maalatyalılara hesaplı fiyatlarla buluşturan, yptığı kampanyalarla cüzi fiyatlarla vatandaşların kesesini düşünen Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret A.Ş 33 yıldır Malatya’ya hizmet etmenin gururunu taşıyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden Esenlik, halktan aldığı gücü yine halka yansıtarak yüksek enflasyon ortamında bir nebze de olsa vatandaşların ucuz fiyata temel gıda maddelerine erişimlerini sağlıyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN