Eczane Teknisyenleri Federasyon Kuldu

Diyarbakır'da Bir Araya Gelen, Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde Eczacılık Hizmet Veren Eczane Teknisyenleri Tek Çatı Altında Toplanarak, Birlik ve Beraberlik Mesajlarını Verdiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Sağlıkla ilgili yapılan çalışmaların ardında, daha önce Diyarbakır'da toplanarak bir araya gelen Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesinden hizmet veren Batman, Diyarbakır, Malatya, Şanlıurfa, Elazığ ve Siirt olmak üzere toplamda 6 ilin Eczane Teknisyenleri Dernekler Başkanları bir araya gelerek, "Doğu ve Güneydoğu Eczane Teknisyenleri Federasyonu" kurdular.

Diyarbakır Eczane Teknisyenleri Derneği Genel Sekreteri Erdoğan Gültekin, Diyarbakır’da yapılan toplantımızda Eczane Teknisyenleri Derneğimizi kurduk, yapılan bu çalışmalarımızın sonucunu elde ederek ve yine tüm arkadaşlarımız büyük bir çaba göstererek bu günlere geldik dedi. Burada emeği geçen tüm arkadaşlarımız şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum, Allah birliğimizi daim etsin dedi.

Gültekin, Diyarbakır’da yaptığımız bu toplantımızı, yine zaman içerisinde değişik illerimizde istişare toplantılarımızı yaparak Meslektaşlarımız, Eczane Teknisyeni kardeşlerimizin haklarına sahip çıkmak ve yardımcı olmaktır. Zaman içinde bu tür toplantılarımız olacaktır. Diyarbakır’daki toplantımız çok verimli olmuştur. Burada emeği geçen tüm katılımcı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi.

Genel Sekreter Erdoğan Gültekin, Meslektaşlarımıza daha iyi hizmet edebilmek, bölge şehirlerimizdeki Teknisyenlerimiz arasında köprü görevi görmek ve derneklerimizi bir araya getirip daha güçlü bir oluşum adı altında 6 ilin içinde olduğu güç birliği yaparak, Doğu ve Güneydoğu Eczane Teknisyenleri Federasyonumuzu bugün itibariyle kurmuş bulunmaktayız. Tüm meslektaşlarımıza ve camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Doğu ve Güneydoğu Eczane Teknisyenleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri aşağıdadır.

Başkan :           Abdullah Ekin

Başkan yard.   :           Mehmet İhsan Sansar,

Genel sekreter:           Erdoğan Gültekin,

Sayman           :          Murat Kılıç

Mahmut Çepiş :          Yön. Kur. Üyesi

Hüseyin Yıldız :         Yön. Kur. Üyesi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN