Doğanşehir Belediye Başkan Aday Adayı Arıcak, Birlik Mesajları

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

BBP Doğanşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yalçın Arıcak, Erkenek’li Hemşerileriyle Birlikte Bir Ayaya Geldiler. Doğanşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yalçın, Erkeneklihemşerileriyle bir araya gelerek birlik mesajlarını verdi.

 

STK ve dernekler gezilerimiz kapsamında Mersin ErkeneklilerDerneğini BBP Doğanşehir İlçe Başkanımız Sayın Yaşar Toraman Doğanşehir Belediye Meclis Üyesi A.A SayınAhmed Talha Sarı ile birlikte, ziyaret ettik. Ziyaretimiz esnasında Erkenek'li hemşerilerimizin sorunlarını dinledik.

Öncelikle siyasetin sivil toplum ile buluşmasının anlamlı ve önemli olduğunu ifade etmek isterim. Çünkü sokağın nabzını ölçmek istiyor isek toplum temsilcileri niteliğindeki tüm dernekleri, iş dünyasını, meslek örgütlerini, STK'lar ile buluşarak tespit ediyoruz. Mersin de gerçekleştirdiğimiz bu buluşma, Doğanşehir'imizde genel olarak herkesçe bilinen problemleri konuşup çözüm yolları üzerinde istişarelerde bulunduk.

 

Şunu çok iyi biliyoruz ki bölgemizin ağırlıktaki en temel sorunu depremin getirdiği sorunlardır. Bu sorunları dile getirip hep birlikte çözüm yolu arayışımızdı. 

 

Bu bağlamda bizlere kapılarını açan Mersin ErkeneklilerDerneği Başkanı Sayın Cuma Karakaya'ya ve yönetimine, bizleri çok sıcak karşılayan Erkenekli hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum.  Hemşerilerimizle el ele sloganı ile her kesimle buluşmalarımız devam ediyor. Bizleri yalnızbırakmayan dava arkadaşlarıma ve hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN