• Haberler
  • Güncel
  • Darende'de Zorlu Gece: Mahsur Kalan Yolcular Belediyenin Misafiri

Darende'de Zorlu Gece: Mahsur Kalan Yolcular Belediyenin Misafiri

Darende–Gürün ve Darende–Malatya karayollarının kapanmasıyla yollarda kalan yüzlerce yolcu, sosyal tesislere yönlendirildi.

MALATYA (MHA) - Darende–Gürün ve Darende–Malatya karayollarının yoğun kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapatılmasının ardından yollarda mahsur kalan 500’ü aşkın yolcu, Darende Belediyesi’ne ait sosyal tesislerde misafir ediliyor.

Darende–Gürün ile Darende–Malatya karayollarının yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapatılmasının ardından yollarda kalan vatandaşlar, Darende Belediyesi tarafından sosyal tesislerde ağırlanıyor. Belediyeden alınan bilgilere göre, şu ana kadar 500’ün üzerinde yolcu tesislerde misafir edildi.

Otobüslerle seyahat eden yolcuların da ekipler tarafından sosyal tesislere yönlendirildiği, olumsuz hava koşulları nedeniyle yeni kafilelerin tesislere getirilmeye devam ettiği bildirildi. Kar yağışının etkisini artırarak sürdürmesi nedeniyle, söz konusu yolların sabah saatlerinden önce ulaşıma açılmasının beklenmediği ifade edildi.

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
05323866251
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!