CHP'li Yıldız'a yumruklu saldırının davası başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız'a yönelik yumruklu saldırının birinci duruşması görüldü. 

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, 14 Mart tarihinde kaldırılmak istenen konteyner kentin bulunduğu bölgede depremzedeleri ziyaret ettiği sırada bir kişinin yumruklu saldırısına uğramıştı. 

Yumruklu saldırıyla ilgili Malatya 1.Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya; saldırıya uğrayan CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, Yıldız’ın avukatları, sanık ve sanık avukatı katıldı. 

Duruşma sonrası adliye önünde açıklama yapan CHP Battalgazi İlçe Başkanı Avukat Hülya Karakurt, “CHP İl Başkanımız Barış Yıldız’ın depremzedelere yardım etmek amaçlı ve depremzedelerin isteği üzerine gittiği konteyner kentte uğradığı saldırı sonucu davanın ilk duruşması görüldü. Konuyla alakalı yaşanılan mağduriyet ortadadır. Bu sadece İl Başkanı Barış Yıldız’a yapılmış bir saldırı değil, tüm Cumhuriyet Halk Partisi’ne yapılmış bir saldırıdır. Dava başka bir güne ertelendi, davamızın takipçisi olacağız “ ifadelerini kullandı.

Olay
CHP Malatya İl Başkanı Yıldız, Saadet Partisi'nin kaldırılmak istenen aşevinin de bulunduğu bölgede depremzedeleri ziyaret ettiği sırada, küfürler savuran bir kişinin yumruklu saldırısına uğramıştı. 
CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız’ın şikâyeti üzerine MÜSİAD'ın önceki dönem başkanı Hüseyin Kalan ile bir şüpheli gözaltına alınmıştı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN