Çalık, Bir oy Dünyanın Dengesini Bozacak

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Milletvekili  Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İhsan Koca Darende ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

 
14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kalırken, AK Parti heyeti çalışmalarını sürdürüyor.

 

Seçimlerden bir kez daha zaferle çıkmak isteyen AK Parti’de AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İhsan Koca Darende ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

“BİR OY AK PARTİ’YE, BİR OY CUMHURBAŞKANIMIZA”

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İhsan Koca, “Biz, sizlerin desteklerinizi istiyoruz. AK Parti hizmetlerinin devam etmesi, cumhurbaşkanımızın bizim başımızda olması lazım. Cumhurbaşkanımızın tek başına askersiz bir komutan olması da yeterli olmayacak. Cumhurbaşkanımızın yanında neferlerinin olması gerekiyor. Onun için “Bir oy AK Parti’ye, bir oy cumhurbaşkanımıza” diyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“MİLLETİMİZİN BİR OYU BÜTÜN OYUNLARI BOZACAK”

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin Türkiye için büyük önem taşıdığını kaydederek, şunları söyledi:

“Bu ülkenin zayıflatılması ve dağıtılması adına mücadele eden Haçlılar, emperyalizm, Siyonizm ve içlerindeki terör örgütleri var. Bu milleti, inancı ve değerleri yok etmeye ve ayak altına almaya çalışanlar, bugünde Recep Tayyip Erdoğan kaybetsin diye her türlü oyunu oynuyorlar. Kimliği belli olmayan ama bu ülkenin değerlerine, bu ülkeye hizmet edenlere cumhurbaşkanımız başta olmak üzere büyük bir kampanya yürütülüyor. Bu kampanyaları ortadan kaldıracak, yok edecek tek şey; milletimizin vereceği bir oydur. O bir oy, dünyanın dengesini bozacak.”

 

“CUMHURBAŞKANIMIZA VEFA BORCUMUZ VAR”

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık da hiç durmadan koşmaya devam ettiklerini belirterek, “Cumhurbaşkanımız dedi ki “Durmak yok yola devam.” Peki, Kandil’in desteklediği cumhurbaşkanı adayı da bunu duysun, durmak yok yola devam. İşte o 14 Ağustos 2001’deki ruh neyse bugün Darende’de aynı ruh devam ediyor. O günden itibaren bütün yol arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

 

Çalık, Türkiye’nin artık gündemi belirlenen değil dünyanın gündemini belirleyen bir ülke olduğunu ifade ederek, “Terör örgütleri PKK’ya, PYD’ye, YPG’ye, FETÖ’ye ve Kandil’e verecek cevabımız var. Bu cevabı; 14 Mayıs’ta sandıkta vereceğiz. Cumhurbaşkanımız, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin demokratik bir devlet olmasına vesile oldu, insan hak ve özgürlüklerini Türkiye’de tesis etti. 28 Şubat’ı yapanlar, inançlarımıza ve değerlerimize saygı göstermeyenler, başörtüsü zulmünü yaşatanlar, başörtülü kızlarımızı okullara almayanlar, askere gönderdiği evladının yemin törenine başörtülü olduğu için gidemeyen analarımızın ahı onları bulacak. Cumhurbaşkanımız değerlerimizle kavgalı olanları diskalifiye etti. Bugün Tayyip Erdoğan’a borcumuz var. Yapılan yollar, hastaneler, okullar için yürekten vefa borcumuz var. Türkiye, 20 sene önce gündemi belirlenen ülkeyken bugün dünyanın gündemini belirliyor. Bugün bütün dünyanın gözü 14 Mayıs seçimlerinde. Ve bu seçim öncesi bütün dünya bir olmuş “Recep Tayyip Erdoğan’ı sandığa gömeceğiz” diyorlar. Darende buna asla izin vermez” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN