Büyük Türk Dünyası Federasyonu Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Büyük Türk Dünyası Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ve Malatya İl Başkanı Veysel Karademir, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Türk Dünyası Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ve Malatya İl Başkanı Veysel Karademir, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor. Başkan Veysel Karademir, “Bizler Büyük Türk Dünyası Federasyonu Olarak Malatya Esnaflarımızı Ve Yine Siyasi Partilerimizi, STK ‘Lalımızı Ziyaret Ediyoruz” Dedi. Ülkemizin ve Yine Malatya’mızın Geleceği İçin Federasyon Olarak Çalışmaya Devam Ediyoruz ve Bu Tür Ziyaretlerimiz Devam Edecektir.

Büyük Türk Dünyası Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ve Malatya İl Başkanı Veysel Karademir, Bizler federasyon olarak yönetim kurulu arkadaşlarımız ve yine İlçe başkanlarımızla birlikte Bugün ki esnaf ziyaretimiz İş insanı Ali Fırat abimizi iş yerinde ziyaret ettik ederek çalışmalar hakkında bilgi aldık. Bizleri misafir eden İş insanı Ali Fırat’ın misafirperverliğinden dolayı şahsım ve yine İl yönetim ve İlçe başkanlarım adına, kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Veysel Karademir, Bizler büyük bir aileyiz, Malatya’mızda ki siyasi partiler, STK Başkanlarımızı ve yine iş adamlarımız ve iş insanlarının ziyaretlerimiz devam edecektir. Bizler kısa bir süre içinde Malatya İlimizin yönetim kurulunu ve yine İlçe Başkanlarımızı kurarak çalışmalarımıza ara vermeden çalışmalarımıza devam ettik.  Başkan Karademir, Bizler Federasyon olarak, çalışmalarımızı bundan sonrada sürdürmeye devam edeceğiz. Bu gün ki ziyaret ettiğimiz iş yeri sahibi Ali Fırat beye ilgi ve alakalarından dolayı şahsım ve tüm ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum, Allah hayırlı kazançlar versin inşallah dedi.

İş insanı Ali Fırat, Büyük Türk Dünyası Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ve Malatya İl Başkanı Veysel Karademir, yönetim kurulu üyeleri ve yine İlçe başkanlarıyla birlikte bizleri iş yerimizde ziyaret etmişlerdir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi. İş insanı Ali Fırat, Bizler Malatyalıyız, Bizler Ülkemizi ve yine Malatya’mızı seviyoruz, Ülkemiz ve yine Malatya’mız için kim bir taş üstüne koyarsa bizlerde her zaman yanlarında olacağız. Bu güzel Ülke hepimizindir ve hep birlikte sahip çıkmalıyız. Fırat, Ülke olarak hep birlikte zor bir süreçten geçiyoruz. İnşallah Allah’ın izniyle hep birlikte bu zor dönemleri de atlatacağız. Biz büyük bir Ülkeyiz ve ne zorlukları atlattık ve inşallah bu zor günleri hep birlikte atlatacağız, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • İsrafil CATALKAYA | 05 Aralık 2022 21:39

    Hayırlı olsun

BUNLARA DA BAKIN