Büyük Birlik Partisi İl Teşkilatı'ndan Anadolu Basın Birliği'ne Ziyaret

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü Kutluyorum Dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü Kutluyorum Dedi. Başkan Karaman, Bizler Büyük Birlik Partisi Olarak Her Zaman Yanlarında Olduk Ve Bundan Sonrada Basınımızın Yanındayız, Bizler Hep Birlikte Ülkemize Ve Yine Malatya’mıza Sahip Çıkmalıyız Ve Hiç Kimseye Bir Karış Verecek Toprağımız Yoktur Ve Olmaz. Bizler Büyük Birlik Partisi Olarak Silahlı Kuvvetlerimiz Ve Yine Polisimiz Tüm Güvenlik Güçlerimizin Yanındayız. Vatan Hainlerine Karşı Hep Birlik İçinde Olacağız.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Teşkilat Başkanı Yüksel Duman, Başkan Yardımcısı Ahmet Sürücü, İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Gürbüz, Tarafından Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesine Ziyaret Gerçekleştirildi. Başkan Abdulvahap Kahraman Misafirperverliğinden Dolayı Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili Ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ Ve Yönetim Kurulu Üyelerine Teşekkür Etti.

Başkan Abdulvahap Karaman,  Basın bizler için hayatın en önemli yerine sahiptir. Bizler parti olarak basınımızın her zaman yanındayız. Yerelden ülkemize, ülkemizden dünyaya, haberi doğru ve tarafsız bir şekilde halka ulaştıran önemli bir müessesedir. Bu anlamda Anadolu Basın Birliği Derneğinin çalışmalarını yakinen takip ediyoruz ve çalışmalarını her zaman destekliyoruz. Haberlerde tarafsız ve objektifliğe hassas olduğunuz için teşekkür ederim” dedi.

Başkan Karaman, İlçelerde örgütlenmemiz devam ediyor. 2 ilçemizi kurduk, şuan Doğanyol ilçemize teşkilat kurulumumuzu yapıyoruz. Mahalle gezilerimiz devam ediyor. Battalgazi İlçe bölgesinde ziyaretlerimize başladık. Haftada 2 gün kırsal yerlerimizi gezeceğiz. Onun haricinde mahalle toplantılarımız devam ediyor. Esnaf gezilerimiz ile yaptığımız işler için bir Sempozyum düzenlemeyi düşünüyoruz. Çalışmalarımız çok güzel bir şekilde ilerliyor. Gittiğimiz yerlerde çok güzel dönüşler alıyoruz. Halkın teveccühü var. İnşallah bu dönem Malatya’da çok farklı işlere imza atacağız.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle derneğimizi ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve yönetim kurulu üyelerine şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Dağ, Özellikle 10 Ocak çalışan gazeteciler gününde derneğimizi ziyaretlerinden dolayı ve her zaman yerel basınının yanında olan Başkan Karaman ve tüm ekibine teşekkür ediyorum dedi. Dağ, Siyasi partiler demokrasimizin vazgeçilmez temel taşları arasında yer almaktadır. Siyaset kurumu, tüm sorunların çözüm noktası olduğu için siyasi partiler onun için önem arz etmektedir, parti çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN