BBP MDK Üyesi Ercan Altunkaya'dan Vatanseverler Derneğine Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Genel Merkez MDK Üyesi Ercan Altunkaya'dan Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğine Ziyaret. BBP MDK Üyesi Ercan Altunkaya, Ülkemizin Birliği ve Beraberliği İçin Hep Birlik İçinde Olmalıyız.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Genel Merkez MDK Üyesi Ercan Altunkaya’dan Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğine Ziyaret. BBP MDK Üyesi Ercan Altunkaya, Ülkemizin Birliği ve Beraberliği İçin Hep Birlik İçinde Olmalıyız. Bizler Birlik İçinde Olduğumuzda Daha Başarılı ve Güçlü oluyoruz dedi. Ercan Altunkaya, Bizler bugün Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini Ziyaret Ederek Dernek Çalışmaları Hakkında Bilgiler Aldık dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Merkez MDK Üyesi Ercan Altunkaya’dan Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’ı Ziyaret Etti. Ercan Altunkaya, Ziyaretinde birlik ve beraberlik mesajları verdi. Birliğin olduğu bir yerde mutlaka başarı vardır. Altunkaya, Vatanseverler derneğinde birlik ve beraberlik var, işte başarıda buradan geliyor.

Büyük Birlik Partisi Genel Merkez MDK Üyesi Altunkaya, Vatanseverler derneğinin çalışmalarını takdir ediyorum. Güçlü bir yönetim kurulana sahip olması ayrı bir güzelliktir. Eğer bir yerde sağlam ve kendi işini severek yapıyorsa mutlaka başarı kendiliğinden gelir. Ercan Altunkaya, STK’lar bizim için çok önemlidir ve bizlerde STK’larımıza değer veriyoruz. Altunkaya, Bizleri bugün burada misafir eden Vatanseverler Dernek Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve Yönetim Kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Derneğimizi ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Genel Merkez MDK Üyesi Ercan Altunkaya Başkanımız bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, Ercan Altunkaya Başkanımızın bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı bir kere daha kendilerine teşekkür ediyorum. Ayşe Alpaslan, Dernek çalışmaları hakkında bilgiler verirken şöyle dedi. Derneğimizin önümüzdeki yapacak bazı projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Bizler derneğimizi kurduğumuzda hedefimiz beş yıl içinde 44 projeydi. Bizler dernek olarak bazı ve birkaç projemizi hayata geçirdik, Allah nasip ederse önümüzde ki günler içinde yapacağımız çalımalar olacaktır. Bizler dernekle ilgili tüm çalışmalarımızı yönetim kurulunda görüşüp çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Siyasi partilerimiz ve yerel yönetimlerimiz bizler için çok önemlidir. Bizler STK’lar olarak Ülkemizin ve yine Malatya’mızın gelişmesinde mutlaka katkı sağmalıyız. Eğer bizler birlik içinde çalışırsak daha güçlü oluruz. Başkan Alpaslan, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı derneğimizi ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Genel Merkez MDK Üyesi Ercan Altunkaya Başkanımıza tefekkür ediyoruz ve siyasi çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Konuşmaların Ardından Sonra Büyük Birlik Partisi Genel Merkez MDK Üyesi Ercan Altunkaya, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’a Allah, Muhammed Tablosunu Takdim Etti.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Yaşar tüzun | 14 Kasım 2022 13:10

    Derneğimiz hakkında yapmış olduğunuz olumlu düşünce ve fikirlerinizle dolayı yerel basın olarak sizlere teşekkür ederim

BUNLARA DA BAKIN