BBP Malatya Teşkilatında 'Temayül Yoklaması' Yapıldı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

BBP Genel başkan yardımcımız Uğur Bulut katılımlarıyla Malatya’da milletvekili aday adayların Temayül yoklaması yapıldı.


BBP Genel başkan yardımcımız Uğur Bulut katılımlarıyla Malatya’da milletvekili aday adayların Temayül yoklaması yapıldı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) tarafından Malatya’da 14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde gösterilecek milletvekili adaylarının belirlenmesine yönelik temayül yoklamasına yapıldı.

Yüzde 90 Oranı Katıldı

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Topsöğüt Mahallesi’ndeki Topsöğüt Yeşilkonak salonunda gerçekleşen temayül yoklaması Altı saat sürdü temayüle müthiş ilgi vardı. 

8 Adayı Adayın bulunduğu Temayüle toplam 980 teşkilat mensubundan 764’ü oy kullandı. Katılım oranı %90 olarak açıklandı.

 Topsöğüt  Yeşilkonak salonunda gerçekleşen temayül dün sabah saat 10.00’da başlayıp, 17.00’da sona erdi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut İse:

BBP teşkilatların birlik ve beraberliği açısından önemli bir icra ettiklerini belirtti. 

Bulut, “Teşkilat kademelerinin adayın belirlenmesi noktasında temayül oylarını kullanıyorlar. 

Güzel bir birlik ve beraberlik var. Tüm il ve ilçeler bir arada, il yönetimimiz ile bir arada. İnşallah teşkilatlarımız en doğru kararı verecektir. Burada çıkacak karar bizi Malatya’da 14 Mayıs 2023 seçimlerinde zirveye taşıyacaktır. Teşkilat hazır, liderimiz hazır, halkımız hazır.

 İnşallah 14 Mayıs'ta kutlu bir zafer bizi bekliyor. Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız gecemizi gündüzümüzü bir ederek çalışmaya devam edeceğiz. Tüm Malatyalı hemşehrimizin desteğini de tekrar istiyoruz" dedi.

Büyük Birlik Partisi Malatya M.V. Aday Adayı  Abdulvahap Karaman İse:

 

 Genel Başkan Yardımcımız Uğur Bulut  ve Yaşar Arkaz’a katılımıyla milletvekili temayül yoklamamız sorunsuz yapıldı. İlk dakikalardan itibaren salonu dolduran, süreci sahiplenen Teşkilat Mensuplarımıza teşekkür ediyorum.  Malatya teşkilatına yine güzel, anlamlı ve tarihi bir güne tanıklık etti’ dedi.

 Temayül yoklamasından çıkacak sonuç Malatya’mıza, Ülkemize ve Partimize hayırlı olmasını cenabı Allah tan niyaz ederim.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN