Battalgazi Muhtarlar Derneğinden Vatanseverler Derneğine Ziyaret

Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Abdulvahap Ortaç ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini Ziyaret Ettiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Abdulvahap Ortaç ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini Ziyaret Ettiler. Başkan Abdulvahap Ortaç, STK’larımız Bizim İçin Çok Önemlidir, Yeter ki Güzel Çalışmalar ve Hizmetler Yapsınlar Dedi.  Eğer bir yerde başarı varsa mutlaka orada birlik ve beraberlik vardır. Başkan Abdulvahap Ortaç, Dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Üçbağlar Mahallesi Muhtarı ve Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Abdulvahap Ortaç, Vatanseverler Derneği Ziyareti, Küçük Hüseyin Mahallesi Muhtarı Bilal Türker, Nuriye Mahallesi Muhtarı Muzaffer Polat, Şık Şık Mahallesi Muhtarı Ertan Küçük’le birlikte Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini Ziyaret Ettiler.

Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Abdulvahap Ortaç, Bizler Battalgazi Muhtarlar Derneği Olarak bugün yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini Ziyaret Ettik, Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Dernek Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum ve dernek çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Derneğimizi ziyaret eden Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Sayın Abdulvahap Ortaç ve Yönetim kurulu üyelerine şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Ayşe Alpaslan, Battalgazi Muhtarlar derneğinin çalışmalarını takdir ediyoruz dedi. Başkan Alpaslan Muhtarlarımız bizim için çok kıymetlidir.

Başkan Ayşe Alpaslan, Derneğimizi ziyaret eden başta Dernek Başkanı Sayın Abdulvahap Ortaç Başkanımız ve yine yönetim kurulu muhtarlarımıza teşekkür ediyorum dedi. Muhtarlarımız kendi mahallelerinde yaptıkları başarılı çalışmaları takdir ediyoruz.  Başkan Alpaslan, Dernek çalışmaları hakkında bazı bilgiler verirken, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı tüm ekibim adına Başkan Abdulvahap Ortaç Başkanıma ve muhtarlarıma teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN