Battalgazi Devlet Hastanesi Tam Kapasite Sağlık Hizmetine Devam Ediyor

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

        6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem geniş bir coğrafyada hissedildi. Depremin en çok etkilediği illerden birisi Malatya olmasına rağmen Battalgazi Devlet Hastanesi tüm polikliniklerle hizmetlere devam ediyor.

          Deprem sürecinden itibaren Battalgazi Devlet Hastanesi en kısa sürede tüm poliklinikleri ile Malatya halkına hizmet vermeye devam ederken sağlık alanında üstün performanslarıyla da vatandaşlara kesintisiz hizmete devam ediyor. 


       Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erol Karaaslan" Öncelikle tüm halkımıza geçmiş olsun. Depremden fiziksel olarak etkilenenlerin yanı sıra psikolojik olarak etkilenenlere de çocuk ve yetişkin psikiyatri hizmetimiz aktif olarak devam etmektedir. 

         Ayrıca yoğun bakım ve ameliyathane birimlerimiz depremin ilk anından itibaren aktif olarak hizmetlerini sürdürmektedir. Battalgazi Devlet Hastanesi olarak tüm imkanlarla tam teşekküllü olarak halkımıza hizmet vermeye devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

        Malatyalı vatandaşlar Battalgazi Devlet Hastanesinde istedikleri tüm polikliniklerde muayene ve tedavi olmaya devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN