Battalgazi Devlet Hastanesi, Hekimleri'de Unutmadı

Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erol Karaaslan ve Ekibiyle Geleceğe Emin Adımlarla İlerlerken örnek projelere imza atıyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erol Karaaslan ve Ekibiyle Geleceğe Emin Adımlarla İlerlerken örnek projelere imza atıyor. Kısa bir süre önce yapımı tamamlanarak faaliyetine başlayan Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekim Doç. Dr. Erol Karaaslan ve A Takımıyla Sağlık alanında başarılı çalışmalarının yanında Hekimleri de unutmadı.

 Battalgazi Devlet Hastanesinde görev yapan Hekimler için özel sosyal alan olan “ Hekim Dinlenme ve Eğitim Salonu” düzenlenen törenle faaliyete geçti. Hekimlerin rahat edebilmeleri, dinlenmeleri ve istişare edebilmeleri için oluşturulan “ Hekim Dinlenme ve Eğitim Salonu” açılışına Malatya Sağlık İl Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erhan Berk, Malatya Tabip Odası Başkanı İç Hastalıkları Uzmanı Dr. M. Sezai Demirel, Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erol Karaaslan ve Doktorlar katıldı.

Sosyal amaçlı salonumuzda hekimlerimizle bir araya gelerek sohbet eden Malatya İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Erhan Berk, hekimlerin istek ve temennilerini dinleyerek fikir alışverişinde bulundu. ‘Hekimlerimizin sosyalleşmesi ve dinlenmesi için yapılan alan hayırlı olsun.’ dileklerinde bulundu. Sosyal amaçlı salon hekimlerimizin beğenisini ve takdirini topladı. Başhekim Doç. Dr. Erol Karaaslan ‘Hastanemiz her geçen gün fiziki ve genel durumu bakımından kendini geliştirmektedir. Hekimlerimiz için sosyal amaçlı salon oluşturulmuştur. Buradaki amacımız yoğun mesai harcayan hekimlerimizin dinlenmesi, sosyalleşmesi ve motivasyon sağlanmasıdır.’ diye belirtti.

 Kurdele kesimiyle açılı gerçekleştirilen “Hekim Dinlenme ve Eğitim Salonu” Bölge illerinde sadece Battalgazi Devlet Hastanesinde ilk olma özelliğini taşırken Malatya Tabip Odası Başkanı Dr. M. Sezai Demirel emeği geçenleri kutladı.

 Malatya Tabip Odası Başkanı M. Sezai Demirel” Hekimlerin sosyal alan yönünden büyük bir eksikliğini gideren ve Hekimlere değer verildiğini göstererek, topluma örnek olan, başta il sağlık müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erhan Berk ve Battalgazi Devlet Hastanesi başhekimi Doç. Dr. Erol Karaaslan’a, şahsım ve değerli meslektaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Battalgazi Devlet Hastanesi Hekim dinlenme ve Eğitim salonu, sağlık kuruluşları için bir örnek olmuştur.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN