Başkan Avcu, Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok

BBP Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Engellilerden Sorumlu Şenay Ergül’le Birlikte Engelli Vatandaşlarımızla Bir Araya Geldiler. Başkan Aysun Avcu, Programda Birlik ve Beraberlik Mesajları verirken Bizler Büyük Birlik Partisi Olarak Her Zaman Engelli Kardeşlerimizin yanında Olduk ve Bundan Sonrada Hep Yanlarında Olacağız Dedi.

Başkan Aysun Avcu, Bizler Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Olarak Bugün Gülenyüz Cafe de Engelli kardeşlerimizle bir araya gelerek sorunlarını dinledik ve bazı ikramlarda bulunduk, hoş bir sohbet toplantısı olmuştur ve bu tür toplantılarımız devam edecektir. Her zaman engelli kardeşlerimizle birlikte olacağız ve sorunlarını çözmeye katkı sağlayacağız.

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Engelli kardeşlerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Temennimiz engelli kardeşlerimiz için engelsiz bir dünya istiyoruz. Parti olarak da bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok. Medeniyetimize, tarihimize, kültürümüze inancımıza yakışır şekilde bunun hal yolunu bulmak hepimizin vazifesidir.

Artık engellilerde kamuda istediği görevlere gelebilmeli ki gelmeye başladılar. Bu sayı daha da arttırılmalı, Kimse engelinden dolayı engellenmemelidir. Kanaat Önderleri Kadın Grubundan Başkan Nurgül Hocam Ve Toprak Ana Kooperatifi başkanı Ayşe Uzun Kayış, Mine Varol, Aliye Aybar ve diğer yönetim üyeleri de toplantıya katılım sağladıklarından dolayı şahsım ve partim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Büyük Birlik Partisi İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Engellilerden Sorumlu Başkan Şenay Ergül, Programa başlarken bir konuşma yaparak şöyle dedi:

Yıllardır devlet yöneticileri duymamazlıktan görmemezlikten ötürü bizler horlandık, dışlandık ve engellendik. Şimdi ise devletimiz bu konuda çok ciddi ve önemli adımlar attı ve atmaya devam ediyor ve her zaman engellilerin yanında olmuştur. Devletimiz ve yine hükümetimiz hiçbir zaman engelli kardeşlerimizi yalnız bırakmamıştır ve her zaman yanımızda olmuştur. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve Allah hepsinden razı olsun dedi.

Başkan Yardımcısı Şenay Ergül, Bizler de hayatın içindeyiz. Unutulmamalı ki her canlı engelli adayıdır. Birlikte başaramayacağımız aşamayacağımız engel yoktur. Buraya kadar geldiniz hoş geldiniz. Birimizin derdi, hepimizin derdidir. Birimizin sevinci hepimizin sevinci parti olarak kapımız sonuna kadar sizlere hepimize hepinize açık ve açık olacaktır.

Medeniyetleri kuran fikirlerdir. Kas gücü ve kaba kuvvet değildir. Medeniyet, çoğulcu fikirlerin bir araya gelmesiyle yeşerir.  Bu yüzden partimizin bünyesinde böyle sohbetler düzenliyoruz. Bu tür sohbetlerimiz devam edecek aralıksız olarak devam edecektir. Ortak bir dünya tasavvurumuz varsa sık sık bir araya gelmeliyiz. Şunu unutmamalıyız ki Engeller bedende olur, fikirler engel tanımaz. Bu yüzden içinde olduğumuz topluma fikirlerimizle katkı sunmalıyız dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN