Başkan Zafer, İsveç, Uluslararası Bir Skandalın Tetikçiliğini Yapıyor

Uluslararası Diriliş Hareketi Genel başkanı Mehmet Zafer , 'İsveç'in Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim'in yakılması eylemine izin vermesinin Uluslararası bir skandalın tetikçiliğini yapmaktır' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Her fırsatta İslam’a ve İslam’ın değerlerine yapılan saldırılar, Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’e yönelik saldırılar kesinlikle ahlak dışı, bilinçli olarak yapılan çirkin bir eylemdir diyen Genel başkan Zafer, İsveç’in bütün uyarılara rağmen bu çirkin eyleme izin vermesi manidardır diyerek “ Müslümanların kutsal değerleri hiçbir şekilde ‘ Düşünce Özgürlüğü’ kılıfıyla saygısızlığa ve hadsizliğe bahane edilemez. Müslümanların ılımlı ve uysal yapısını görüp her türlü hakareti ve çirkin saldırıyı kendilerine kazanılmış bir hak olarak görenler bunun bedelini geçmişte çok ödedikleri halde bunu unutmuşa benziyorlar.

Bilinsin ki,biz yer yüzünde huzur isteyen ,kimsenin değerlerine , hele hele dini değerlerine asla hakaret etmeyen bir ümmet geleneğinden ve asil ecdadımızın hiçbir millette asla bulunmayan engin ahlak geleneğinden gelen bir milletiz.  Sabrımızın sınırlarının zorlandığı dönemlerde ecdadımızın neler yaptığını bir kez daha hatırlamak istiyorlar. İsveç’i kınadığımız gibi, buna seyirci kalan tüm dünya ülkelerini de kınıyoruz.

Kur’an-ı Kerim’e yapılan alçakça saldırı, düşüncesizliğin, ahlaksızlığın ve Avrupa orta çağ ilkelliğinin göstergesidir. Avrupa hiçbir zaman insani olmamış, her zaman ahlaksız davranışlarına devam etmiştir. Biz Yüce Peygamberimiz Hazreti Muhammed Aleyhisselam döneminde İslam’a ve Müslümanlara zulüm eden Ebu Cehil’i biliyoruz, o tarihten bu tarihe kadar nice Ebu Cehillerin var olduğunu da biliyoruz, ancak İslam düşmanlarına Ebu Cehillere neler yapıldığını hatırlatmak istiyorum. Dünya Müslümanları buna seyirci kalmamalı ve gereken yaptırımı uygulamadır. Kimsenin yüce kitabımıza saldırısına seyirci kalınmamalıdır “ dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN