• Haberler
  • Güncel
  • Başkan Sürücü: 'Sayın Rektörümüzün Çalışmalarını Takdir Ediyoruz'

Başkan Sürücü: 'Sayın Rektörümüzün Çalışmalarını Takdir Ediyoruz'

HAK BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanı Ahmet Sürücü ve beraberindeki heyet, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nusret Akpolat’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Sürücü, “Sayın Rektörümüzün çalışmalarını takdir ediyoruz” dedi.

Ziyarete, HAK BİR Derneği Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkanı ve AK Parti Malatya İl Başkan Vekili Naci Şavata ile İslam Ülkeleri AB Basın Müşaviri Dr. Abdullah Akgüneş de katıldı.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Ahmet Sürücü, “Malatya’daki kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bugünkü ziyaretimizi de Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nusret Akpolat hocamıza gerçekleştirdik. Kurumlarımızla iş birliği içerisinde olmak bizleri daha güçlü kılar. Sayın Rektörümüzün çalışmalarını yakından takip ediyor, takdir ediyoruz,” dedi.

Üniversitelerin şehirler ve gençler için önemine dikkat çeken Sürücü, “STK’lar olarak üniversitelerimizin yanında olmalıyız. Gençlerimize sahip çıkmak, onların eğitimine katkı sunmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Gençler bizim geleceğimizdir,” ifadelerini kullandı.

Başkan Sürücü ayrıca, “Üniversite gençliğinin dününü, bugününü ve Malatya gündemini değerlendirdik. Panel ve konferanslarla gençlerimizin eğitimine destek vermeye devam edeceğiz. Misafirperverliği için Sayın Rektörümüze teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz,” şeklinde konuştu.

Ziyarete katılan HAK BİR Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkanı ve AK Parti Malatya İl Başkan Vekili Naci Şavata ise şu ifadeleri kullandı:
“Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nusret Akpolat’ı makamında ziyaret ettik. Ziyarette, Malatya ve ülkemizdeki üniversiteler ile gençlerimize yönelik yapılması gereken çalışmalar üzerine istişarelerde bulunduk. Üniversitedeki gençlerimizin başarılı olması için hep birlikte destek vermeliyiz. Çünkü bu gençler ülkemizin geleceğidir. Ülke olarak birlik ve beraberlik içinde çalışmalıyız. Misafirperverliği için Sayın Rektörümüze teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.”

İslam Ülkeleri AB Basın Müşaviri Dr. Abdullah Akgüneş ise ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Nusret Akpolat, göreve geldiği günden bu yana çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atmıştır. Bizler de zaman zaman farklı illerdeki üniversiteleri ve kamu kurumlarını ziyaret ediyoruz. Tek bir amacımız var; o da gençlerimizin eğitimine katkı sağlamak. Hep birlikte gençlerimize sahip çıkmalı, onların yanında olmalıyız. Sayın Rektörümüze misafirperverliği için teşekkür ediyorum,” dedi.

Rektör Prof. Dr. Nusret Akpolat: “Gençlerimiz bizim geleceğimizdir”
İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nusret Akpolat, HAK BİR Derneği Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkanı ve AK Parti Malatya İl Başkan Vekili Naci Şavata ile İslam Ülkeleri AB Basın Müşaviri Dr. Abdullah Akgüneş’i üniversitede ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Akpolat, anlamlı ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti.

Ziyarette üniversitelerin başarısı, gençlerin eğitimi ve ortak çalışmaların önemi üzerine değerlendirmelerde bulunan Rektör Akpolat, şu ifadeleri kullandı:

“Üniversitelerimizin başarılı olması için birlikte çalışmalıyız. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Onlar başarılı olursa, bizler de başarılı oluruz. Ülkemizin geleceği için hep birlikte çalışmalı, başarıya ulaşmak için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız.”

Prof. Dr. Akpolat, üniversite olarak ekip ruhuyla hareket etmeleri gerektiğine dikkat çekerek, “Üniversitemizin başarılı olması için ekip olarak çalışmalıyız. Öğrencilerimizin geleceği için nitelikli eğitim vermeliyiz. Birlik içinde olursak, başaramayacağımız hiçbir şey olmaz ve daha da başarılı oluruz,” dedi.

Rektör Akpolat, ziyaretlerinden dolayı misafirlerine bir kez daha teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
05323866251
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!