Başkan Samanlı Türkiye'nin En Başarılı İl Başkanı Seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Türkiye'nin En Başarılı İl Başkanı Seçildi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, By Protokol Dergisi tarafından düzenlenen Silver Careers Awards (Gümüş Kariyer Ödülleri)’ne layık görüldü.

Göreve geldiği günden bugüne Malatya genelinde taraflı- tarafsız herkesin takdirlerini ve teveccühlerini toplayan ve bu yanı ile şehrin siyasetine farklı bir hava katan MHP Malatya İl Başkanı, Malatya’nın sevilen ve takdir edilen yüzü olmaya devam ediyor.

Eylül ayı itibariyle yapılacak 3’üncüsü düzenlenecek olan törende ‘En Başarılı İl Başkanı’ ödülüne layık görülen ve bu ödülün layık olduğu ‘İlk İl Başkanı’ olma özelliğini de elinde bulunduran Başkan Mesut Samanlı; “By Protokol Dergisi; yapılan araştırmalar neticesinde 81 vilayet genelinde ve tüm siyasi partileri muhteva eden kapsamlı bir çalışmanın nihayetinde birinciliğe layık görüldüğümüzü açıkladı.” dedi. Başkan Mesut Samanlı’nın konuya ilişkin diğer açıklamaları şöyle;

EN BAŞARILI İL BAŞKANI ÖDÜLÜ’NDEN ÖTÜRÜ MÜTEŞEKKİRİZ

“Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı olarak, Barış Yazıcı tarafından aldığım güzel bir habere binaen onore olduğumu belirtmek isterim.

‘By Protokol Dergisi olarak 2022 yılı 3. Gümüş Kariyer Ödüllerinde Sayın Malatya MHP İl Başkanı Mesut Samanlı beyi ödülü ile buluşturacak olmanın heyecanını taşıyoruz.’ Açıklamasıyla By Protokol Dergisi; yapılan araştırmalar neticesinde 81 vilayet genelinde ve tüm siyasi partileri muhteva eden kapsamlı bir çalışmanın nihayetinde birinciliğe layık görüldüğümüzü açıkladı.

Elbette gururumuz çok yönlü oldu. Bizler hiç bir zaman koltuk sevdası gütmedik, her daim hizmeti birinci planda tuttuk. Milliyetçi Hareket Partisi’ni ve nezih şehrimizi bu şekilde ön plana çıkarmış olmaktan ötürü müsterihiz. Bu ödüle layık görülmüş olmak bizlerin çalışma azmini arttırmakla kalmayıp gücümüzü de bir hayli artırdı. Hemşehrilerimiz ile istişareyi bir an olsun bırakmadık, üzüntüsüne bir kez bile sırt dönmedik, sevincini yalnız yaşamasına asla razı gelmedik. Tüm teşkilatımız vatandaşımızın her anına şahitlik ve ortaklık etti. Kendimizi davamızın ve şehrimizin hizmetine adadık, adamaya da devam edeceğiz.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl teşkilatı olarak; ilkelerimizden, prensiplerimizden ve doktrinlerimizden taviz vermeden istikrarlı olarak çalışmanın mükâfatlarını her daim aldık, almaya da devam ediyoruz. Bölünmeyi değil birleşmeyi, ayrışmayı değil tek yumruk olmayı, nefreti değil sevmeyi desteklediğimiz tüm çevrelerin malumudur.

Nezih şehrimizdeki görev süremizde bizleri hassasiyetle yönlendiren ve çalışmalarımızı yakinen takip edip görevimizde muvaffakiyete ermemize vesile olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın’a müteşekkiriz.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı olarak; Gümüş Kariyer Ödülleri kapsamında ‘En Başarılı İl Başkanı’ ödülünden ötürü müteşekkiriz.

Tüm başarılarımızı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin bizlere verdiği desteğe ve bizler için takdir ettiği görev ve yönlendirmelere borçluyuz. Allah liderimizi başımızdan eksik etmesin, ona her daim layık olmak ve davamıza layıkıyla hizmet etmek temennisiyle.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN