Başkan Özkan'dan Ramazan Bayramı Mesajı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

BAŞKAN ÖZKAN'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI :

Başkan Özkan’ın mesajı şöyle: “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’in nihayete ermesiyle hüzünlendiğimiz, Ramazan Bayramı’na kavuşmanın ise sevincini yaşadığımız bir vakitteyiz. Bayramlar; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının arttığı, tüm Müslümanların manevi bir coşkuyla bütünleştiği müstesna zamanlardır.

Hamdolsun bu yıl da Ramazan ayını en güzel şekilde îfa etmenin ve hemşerilerimizle aramızdaki gönül bağlarını güçlendirmenin huzurunu yaşadık. Mübarek Ramazan Bayramı’nda başta depremzede kardeşlerimiz olmak üzere, tüm hüzünlü kalplere bayram sevincini taşımanın gayretinde olacağız.

Mübarek Ramazan Bayramın; yetimlerimizi ve küçük kardeşlerimizi sevindirdiğimiz, anne ve babalarımıza, aile büyüklerimize sıla-i rahimde bulunarak hayır dualarını aldığımız, küslüklere ve dargınlıklara son verdiğimiz en güzel bayramlardan biri olmasını diliyorum.

Tüm hemşerilerimin, aziz milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sağlık ve huzur dolu nice bayramlara kavuşmayı Cenab-ı Allah’tan diliyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN