Başkan Maskar'dan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Başkan Maskar'in Mesajı Şöyle. “Atatürk, Türk milletinin varlığına kast eden her türlü sinsi tertibin farkına vararak onları deşifre etmiş, milleti uyandırmış ve bağımsızlık meşalesini yakarak Türk milletinin yolunu aydınlatmıştır.”

“Birlikten kuvvet doğar sözünün vücuda geldiği bir yer varsa bu, hiç şüphesiz Anadolu topraklarıdır. Bunu yapan'da hiç şüphesiz Merhum Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıdır. Biz Ulu Önderi, nice oyunların bozucusu olarak biliriz. Bu yüzden ona çok şey borçluyuz.

Başkan Maskar, Her alanda bağımsız olmayı esas alan, milli menfaatlerden asla taviz vermeyen, zulme, baskıya, dayatmaya, esarete karşı boyun eğmeyen bir politika izlemiş ve tüm dünyanın Türkiye’ye saygıyla ve gıptayla bakmasına neden olmuştur.

Atatürk’ün adını kullanarak sapkın yollara girmeye çalışanlar bilsinler ki; onun hatıralarını, hedeflerini, bizler için çizdiği o rotayı kimselere bırakmayacağız. ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.’ diyen bizlere hür bir vatan bırakan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e minnettarız. Sadece bedenen aramızdan ayrılmış olmasından müteessir; hâlâ fikirleri ve bize miras bıraktığı değerlerden ötürü gururluyuz.

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'un Vefatının 84. yıldönümünu saygı ve özlemle anıyoruz.” 

Murat MASKAR 
AKÇADAĞ  Dayanışma Derneği Genel Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN