Başkan Maskar, Ankara'da Önemli Ziyaretler

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar' Akçadağ'ın Sorunlarının Çözüm İçin Ankara'da Temaslarda Bulunuyoruz, Bizler AKÇADAĞDER Olarak Akçadağ İlçemiz İçin Ne Gerekiyorsa En İyisini Yapmaya Çalışıyoruz Dedi. Akçadağ İlçemizin geleceği için bizler Akçadağ'lı olarak hep birlikte çalışmalıyız.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar' Akçadağ'ın Sorunlarının Çözüm İçin Ankara'da Temaslarda Bulunuyoruz, Bizler AKÇADAĞDER Olarak Akçadağ İlçemiz İçin Ne Gerekiyorsa En İyisini Yapmaya Çalışıyoruz Dedi. Akçadağ İlçemizin geleceği için bizler Akçadağ’lı olarak hep birlikte çalışmalıyız.

Malatya’nın önemli aktif sivil toplum kuruluşlarından Akçadağ ilçesinin ortak paydası Akçadağ Yardımlaşma Derneği İlçenin sorunlarını gündeme getirmesiyle, hemşerilerinin sorunlarına çözüm odaklı çalışmalarıyla biliniyor. Akçadağ İlçemiz için bazı projelerimiz vardır ve bu projelerimiz için önemli mesafeler kat etik. Bir yerde birlik ve beraberlik varsa, Orada başarı vardır. Bu birlik ve beraberlikte bizde vardır ve her zaman başarılı olacağımızda eminim.

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar, Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ankara’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hasan Suveri ziyaret ederek Akçadağ’ın sorunlarıyla ilgili istişarelerde bulunduk dedi. Bu ziyaretlerimizin verimli geçmesi bizleri memnu etmiştir. Zaman içinde bu tur ziyaretlerimiz devam edecektir. Malatya’mızla ilgili ve yine Akçadağ için yapacağımız bazı projeler hakkında görüşmeler yaptık ve bu proje görüşmelerimiz verimli olmuştur.

 6 Şubat depremlerde en fazla hasar alan ilçelerden Akçadağ İlçemiz olmuştur ve büyük bir hasar olmuştur. Akçadağ İlçemizin geleceği için bazı görüşmeler yaptık. Akçadağ’ın geleceğiyle ilgili yapılan ve yapılacak çalışmalar ile ilçenin sorunlarını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hasan Suver’e aktaran AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Hasan Suver i ziyaret ettik. Yaptığımız bu ziyaretlerimiz çok olumlu sonuçlar almıştır.

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar, Akçadağ ilçemizin sorunlarını Bakan yardımcımız Sayın Hasan Suver’e ilettik. Akçadağ’a yapılacak hizmetler hakkında önemli bilgileri bizlerle paylaştı. Bizlerde kendilerine teşekkür ediyoruz dedi. Genel Başkan Murat Maskar, Bizlere gösterdikleri misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN