Başkan Maskar, Akçadağ'a Sahip Çıkalım

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

       Akçadağ Dayanışma Derneği Gene Başkanı Murat Maskar Akçadağlı İşadamlarına ve Yetkililere seslendi.” Gelin birlikte Akçadağ’a Sahip Çıkalım”

        Akçadağ İlçesi 6  Şubat’ta meydana gelen asrın felaketi depremlerde çok hasar alan ilçelerden olduğunu belirten AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar”Buradan iş adamlarımıza sesleniyorum gelin Akçadağ’a yatırım yapın, Yaraları birlikte saralık. Gelin Ramazan ayında gönüllere dokunalım hayır ve hasenatınızı sizlerle birlikte hemşerilerimize yapalım. 


        Akçadağ hepimizin, Kadim insanların olduğu ilçemize hep birlikte sahip çıkalım, Küllerinden yeniden Akçadağ’ımızı inşa edip ayağa kaldıralım. Bizlerde sizlere yardımcı olalım. Yaralarımızı ancak bu şekilde sarabiliriz. 
 
       Şimdiye kadar Akçadağ yeteine hak ettiği hizmeti lamamanın burukluğunu bir daha yaşatmayalım. Önümüzde 14 Mayıs tarihinde Genel Seçimler var. Bu seçimlerde Akçadağ’a ve Ülkemize kim faydalı olacak ise onlarla yok yürüyelim. A Partisi B Partisi önemli değil, önemli olan Akçadağ’a ve hemşerilerimize ne kadar faydalı olacaklar, Ne kadar haklarını savunacaklar bunlara bakalım. 

         Buradan Siyasilere sesleniyorum. Akçadağ Kimsenin arka bahçesi değil. Buna dün müsaade etmedik bu günde etmeyeceğiz. Akçadağ’ın değerlerini gözeten, Hizmet edebilecek, içi Akçadağ ve Vatan sevgisiyle dolu isimleri Mecliste görmek istiyoruz. Birilerinin değil, Bazılarının değil, Bazı grupların değil Halkın adayları olmasını istiyoruz.

         Akçadağlı hemşer,lerim ve biz hizmet yapabilecek donanımda olan isimleri istiyoruz. Dun Akçadağ’ı düşünmeyenlere bu gün en güzel cevabı yine hemşerilerim verecektir. Akçadağlı Ahde vefayı bilen insanlardır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN