Başkan Karaman, Allah Birliğimizi Daim Etsin

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

(BBP) Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Allah Birliğimizi Daim Etsin İnşallah.

Başkan Karaman, 6 Şubat'a yaşanan depremler hepimiz derinde üzmüştür. Allah bir daha bu tur depremler vermesin inşallah.

6 Şubat'ta yaşanan depremlerde Malatyamız büyük yıkım meydana gelmiştir. Malatya İlmizde büyük yıkımlar olmuştur. Allah'ın izniyle el birliğiyle yeniden Malatyamızı ayağa kaldıracağız.

Depremle ilgili yapılan TOKİ'ler hızla yükselmeye başladı. İnşallah iş yerlerimizde bir an önce başlar esnaflarımız yeniden kendi iş yerlerinde hizmet verirler.

6 Şubat depremlerde 11 İle büyük yıkımlar olmuştur. Depremlerde çok sayıda vatandaşlarımız hayatını kaybı etmiştir.

Depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan Rahmet ve Yaralı olan vatandaşlarımız acil şifalar diliyorum dedi.

 Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdullhvahap Karaman, Depremlerden sonra yaptıkları yönetim kurulu toplantısında birlik ve beraberlik mesajlarını verdi.

Başkan Karaman, Parti çalışmalar hakkında bilgi verirken şu açıklamalarda bulundu. 6 Şubat depremlerde, bizler Büyük Birlik Partisi olarak gece gündüz demeden Malatyalı hemşehrimizin yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz.
Başkan Abdulvahap Karaman, Parti çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Karaman, Bu gün yaptığımız yönetim kurulu topltımız Malatya'miza hayırlı olsun, Yönetim kurulu toplantımıza  katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Ahmet Yıldırım | 01 Eylül 2023 15:48

    Başkanımıza desteklerin den dolayı çok teşekkür ediyorum

BUNLARA DA BAKIN