Başkan Güder, Konteyner Kent Çalışmalarımızı Aralıksız Sürdürüyoruz

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

        Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder beraberinde Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ile birlikte yapımı tamamlanma aşamasına gelen vatandaşlar için yapılacak Konteyner Kentte incelemelerde bulundular.

        Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder” Bağcılar Belediyemiz Depremin 2. Gününden itibaren Battalgazi Belediyemizin yanında olup buradaki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılama noktasında seferber oldular. 


        Bağcılar Belediyemiz ile birlikte vatandaşlarımız için yapılacak Konteyner Kent çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Depremzede vatandaşlarımıza mahalle oluşturma noktasında katkılarından dolayı Bağcılar Belediye Başkanı Sayın Abdullah Özdemir’e teşekkür ediyorum. 

         Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ise Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve ekibinin ilk günden beri sahada yaptıkları hizmetlerin takdire şayan olduğunu belirterek ” İhtiyaçları giderecek şekilde şahsen burada güzel bir mahalle oluşmasına vesile olmak istiyoruz. 

            Bir bütün olarak ülkemizin bu zor günlerini hep birlikte atlatacağız inşallah. Depremin ilk gününden itibaren Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder yaraların sarılması noktasında büyük özveriyle çalıştılar.

          Halen sahada güzel çalışmalara imza atıyor. Bizlerde geldiğimizde yapılan çalışmaları görüyoruz. Yaralar en kısa sürede sarılacaktır.” 

ESKİMALATYA’DAKİ TİCARETHANE ÇALIŞMA ALANLARINDE İNCELEME

        Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder yapımı devam eden Eskimalatya’daki Ticarethane çalışmalarını AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte gezerek incelemelerde bulundu.

         Başkan Güder” Eskimalatya’da devam eden yeni ticarethane çalışma alanında incelemelerde bulunduk. İnşallah en kısa sürede Ticari hayatta Battalgazi’mizde tam anlamıyla devam edecek. Yaralarımızı birlikte saracağız”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN